Gul33 Bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyorum, görünüyor. Ama öyle bahsedildiği gibi tekmeler şeklinde değil. 29 haftalık hamile anneler hareketleri nasıl hissediyorsunuz
E23ww Gul33 ne bekliyosun kuzum onu anlamadim?😁 bebegin haraketlerini hissediyomusun zaten disardanda belliyms sorun ne?
Gokce_pelit Gul33 Benimkide öyle canım 29+2 yim bende hareket edince dışardan belli oluyor ama öyle tekmesi falan çok sert değil bazıları uyuyamıyormuş hareketlerden bile bende öyle değil kızım uslu heralde 😂😂
Mavigozunannesi Günü gününü tutmuyo bazen yerimden oynatacak sert tekme atiyo çok yorulduğum günler az hissediyorum kıpırtı şeklinde ama çoğu zaman bariz tekmeler yiyorum oglustan:)
E23ww Gul33 valla bebegim kemikleri batma derecesi son haftalarinda oluyo iyice buydugu icin bide ama benide hic uykumdan uyandrmadi kziim suan tekrar hamileyim yine siddetli tekme yok
Zozantmr Benimde hareket ediyor dışardan hissediliyor hareketleri ama can yakıcı değil 26 haftalık hamileyim oğlum çok uslu demekki