Cansudemirel Kızlar selam. 20+1 olduk bugün. Hiç bulantı kusma vs yaşamadım ama 2 gündür ne yediysem çıkarıyorum su bile içsem durmuyo. Neden olabilir 😒
Caglaucrr Cansudemirel ya usuttun yada yeni basliyor. Kimisi ilk 3 ay çekiyor kimisi 3 aydan sonra basliyormus inşallah usutmussundur 😁 çok fena o mide bulantısı hiç değilse bı kaç gün çek ☺️
Cansudemirel Caglaucrr inşallah üşütmüşümdür. Demir ilacı kullanıyorum bide kusunca ağZımda iğrenç bi tat kalıyo daha beter oluyorum 😒
Caglaucrr Cansudemirel ben ilk 3 ay neler çektim. En sevdiğim şeylerden bile tiksindim resmen. Ama sonra düzeldi. Sen yasamazsin inşallah canım. 😊
Cansudemirel Caglaucrr bende kokulardan tiksindim sadece yeni yeni geçiyodu ama 2 gündür kusma korkutuyo
Caglaucrr Cansudemirel bebisler için katlaniyoruz mecbur. Ama sen yinede doktora bı danış. Belki ilaç falan verir
Nebahathumeyra Bende ilk başlarda hiç kusmadım 30. Haftadayız 25 den sonra bulantılarım biraz arttı atçynen beni de kan ilacı etkiliyor onu içince daha çok midem bulanıyor. Ama öyle hergğn değil 3-4 günde bir