Eylulmom Kızlar sizinde böyle oluyo mu başımda siddetli ağrı var 1 ayı geçkindir böyle 2 gün başımın sol kısmi agriyo geciyo 3 gün arka kısmı ağrıyo sonra bu agri geçip sag kısım ağrıyo neden böyle ağrı kesici içiyorum 1 saat sonra geciyo bazen gecmiyo fayda etmiyo bile napsam bilemedim doktora nörolojiye git dedi gitsem emar ister ee hamileyken yasak diye biliyorum radyasyon napsam sizce
Gmrmaltu Eylulmom canim kac haftalik hamilesin. Baslarda benimde oyleydi simdide agriyor ama surekli degil
Sermin62 Eylulmom canim tansiyonunu olcturuomusun ?? Belki tansiyonun yukseliodur ?? Cunku kafanin arkasi agriyimca benim annemin genelde hemen tansiyonu yukselir .. lutfen dikkatli ol ve bi tansiyonuna baktir derim
Ebrs Eylulmom canim ilk 4 ay benimde agrilarim cok ve siddetliydi, 1 gün iyisem 3 gün bas ağrısı cekiyordum. Sonra sonra düzeldi
Asimommm Eylulmom cnm migrenin varmı? Eğer yoksa hamilelikte bile çıkmış olabilir. Bende aynı ağrıları çekiyorum ve hiç geçmiyo bıktım artk migrenliyim
Yildiz92 Eylulmom benimde ayni şekilde ağrıyo uzun zamandır parol içiyorum hiç fayda etmıyo çok su içmek lazım içemiyorum
Bettby Eylulmom 5ay cektim 3gun geçmediği oluyodu sonra geçiyordu ama iki gun sonra bidaha.. berbat bişey ama katlandım.. simdi son aydayım cok cok nadir bi iki defa ağrıdı bu ara