Kivilipastaa Dilara38 mahvediyo beni 😪 tuzlu bişeyler atıştır diyolar canım ben şuan yiyemiyorum ama sen dene istersen 🍒
Hll Dilara38 6.hafta başlar başlamaz bulantımda başlamıştı😒ne yaparsan yap gecmiyor😔şuan 9 haftalğz bakalım 14.haftada gececek diyorlar bi umut bekliyorum.
Gulhan Dilara38 Bende bugun tam 6+0 oldum . Çok şükür henüz bir bulantı yaşamadım ve böyle devam etmesini temenni ediyorum 😂
Dilara38 Esraenes evet uyanır uyanmaz başladı birşey de yedirmiyor bulantı ama tuzlu şeyler iyi geldi
Seda-kck97 Bugün 6 haftalık oldum ilk hamileliğim 22 yaşındayım. Kalp atışını ne zaman duyabilirim bilmiyorum şuan çok mu erken?
Busimss Seda-kck97 biz 6+3 te duyduk ama doktorum duyamayabilriz endişe yapmayın demişti ama çok şükür duyduk 8 haftaya kadar duyulmaması normalmiş kuzum
Melie Kızlar 10. Haftamdayım 6. Hafta ile 8. Hafta arası midem çok bulanıyodu her gün kusuyodum, hiç bişey iyi gelmiyodu 8. Haftadan sonra yavaş yavaş azaldı arada bulanıyo sadece ondada kusuyorum ama alıştım artık eskisi gibi etkilenmiyorum geçer sizinde