Lavinia1924 Arkadaşlar bu sabah çok keskin bi ağrıyla uyandım kas tutulması gibide değil gibide başlıkta yazdığı gibi belden yukarıda sırtın alt kısmında böbreğe yakın yerde keskin ağrılar oluyo baya kötü oluyorum nefesimi kesiyo sanki ara ara o ağrı karnımın sağ tarafına uzanıyor ne olduğunu bilmiyorum sol tarafima yatarken hsfifliyor gibi oluyo kalkınca yada sırt ustu ne geçince tekrardan şiddetli oluyor yaklaşık 7.5 tan beri böyle. Benim gibi olup doktora giden varmı sebebi neden kaynaklı kaslarla alakalı diyr dusunuyorum ama hafif belimde de ağrı var 32+3 haftalığız bu arada
Kahramanlar Böbrek genişlemesi olabilir benimde o şekilde başladı şimdi sürekli yatıyorum üroloji uzmanına görün
Lavinia1924 Kahramanlar hadi ya inşallah öyle bisey degildir. Ya afedersin gaz sıkışması da var gibi oda yapiyo gibi ama çok farklı bisey bu ve şuan belime doğru da vuruyo ağrısı sizin kaç haftalık eğer böyle bir durum varsa ne gibi bi yol izliyolar
Kahramanlar Böbrek genişleme olunca genelde sağ böbrek oluyor burda görüyorum sola yat günde 10 ile 15 bardak su iç diyor eğer genişleme bebeğe çok baskı yaparsa böbreğe katatel takıyorlar ben dayanmaya çalışıyorum taktırmadım şimdi 33 haftalık Dr 3 hafta daha dayan alalım dedi genişleme tüm hızıyla devam ediyor bebek büyüdükçe inşallah 35 buluruz
Lavinia1924 Kahramanlar geçmiş olsun canım insallah ilerleyemez seninde. şuan doktora gidiyorum. Bende insallah başka biseydendir. Aynı böyle şikayetle mi girmiştin sende kendi doktoruna mi giderek ogrendin
Kahramanlar Lavinia1924 kendi Dr ma sağa dönüp yatamıyorum sağım çok ağrıyor dedim o üroloji Dr randevu alalım sana dedi