Denizzzzzz Zeynepzeze instagrami varsa denizbozdemirr olarak yazabilirmisin sarı kazakli rica etsem kusura bakma nolur aklım çok karisikta
Denizzzzzz Zeynepzeze bugün sordum paket istemiyorum sadece doğum ücreti sezaryan 3200 dediler bunun içinde acaba oda ücreti refakatçi varmı ki birde hangi doktora gidiyorsunuz ilkdefa gidecegim
Zeynepzeze Denizzzzzz Dahil değil diye biliyorum, ama hastaneye geldiğiniz de halkla ilişkiler bölümüne sorun detaylı bilgi vereceklerdir. Alptekin Alagöze gidiyorum memnunum. Birde Nazlı Aksoy Kala var, ondan da memnun olanı duydum
sevmeh RecebinEsrasi canım merhaba bende doğumumu Ankara’da yapacağım önceden muayene olma fırsatım olmadı hiç Doğuma kadar da gidemem artık nasıl irade hoca ona gitmeyi düşünüyorum bende
RecebinEsrasi sevmeh gönderini yeni gördüm malesef ki🙄çok mükemmel bir doktor ilgili dikkatli çok nazik davranışlar içinde kızım 5 aylık oldu bile tavsiye ederim 🙏🏻🙏🏻
sevmeh RecebinEsrasi daha doğum yapmadım 🤗 hastahane nasıl peki normal Doğum mu yaptınız dikiş olayı nasıldı 🙏