elifcancan Hanımlar merhaba, Son günlerde kabızlık problemi yaşamaya başladım. Cidden kötü oluyorum. Hamileliğimin 16 haftasındayım. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Çünkü kiloda almaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Acemiannes elifcancan salatalık havuç ye sürekli yersen içini yumuşatıyor ılerleyen haftalarda doktor magnezyum verir oda kabızlık sorununu çözer ona kadar idare et böyle bide bol su ve çorba iç canm
Sadesade elifcancan sabahlari kuru kayisi yiyip ilik su icin, yada portakal suyu, bana bunlar fayda etti, kabizlik hamilelik boyunca tekrarliyor malesef, vitamin ilaclarida kabiz yapiyor
Jukekam elifcancan magnezyum al canım günde iki tane veya üç tane hiç bir zararı yok doktoruna sorarsan oda onaylayacaktır
Bilgeferhat elifcancan kuru kayısı ye her sabah bir de içebilirim dersen zeytinyağı ben onunla rahatladım
gksuaks elifcancan Bende de başladı artık ztn 37+2 oldum şu zamana kadar olmamıştı hiç. Ben akşamları yatarken 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı içiyorum 3 gündür ve ertesi günü rahatça çıkıyorum. Siz de deneyin bence çocukluğumda da annem içirirdi bana faydası oluyor.