Hilalaslankumcu 37.hafta 17 kilo 😁 sağlıklı olsun da Bebeğim kilo önemli değil zaten boyum uzun olduğu için hiç belli oldu olmuyor hatta kilo almadın sadece karnın var diyorlar 🤷♀️
Kurbagaannesi Elff111 30 haftalık =8 kg son 3 ayda kilo alırsın diyen oluyordu ama 15 gündür almamışım doğru düzgün. Ortalama ayda 1 kilo alıyorum
melegiminannesi Smyyekngl bizim sıkıntımız yok canım cok sükür herşeyi iyi beni baya kontrol altında tutuyor doktorum ek rahatsızlıklarımda var o yüzden
GulsahMulayim Ayseylmz 94 ile hamile kaldım ben 🙈 son aylar ister istemez alınacak diye şimdi yemiyorum 🙄 89’a düştüm 4 ayda.
Reykzy RecebinEsrasi tedirgin olma genellikle plasenta vücuttan ayrılınca gelirmiş süt stres yapma ama azaltır onun ki az rastlanan bi durum canım
RecebinEsrasi Reykzy inşallah öyle olur kuzum valla bu aralar da aklıma o takıldı aydınlattığın için teşekkür ederim😍onu bilmiyorum bak ama Bi acaba gelmeyecek mi endişesine kapıldım🙄
Merib BM çok aldım 🥺 35hafta 19kılo ya çok yemekten degıl decavit çok kullandım doktor sonradan dedıkı kullanma vitamin çok aldın dedi ama iş işten geçti
Kardelen123 ssylgberrin iştahım yoktu bisey yiyemiyodm kendiliğinden gitti iştahım yeni canlandı ama hala kilom ayni 🥰
Reykzy RecebinEsrasi gelir gelir niye gelmesin herkesin ki geliyo gelmese de zorla verirsin sonradan gelir sağlıklı olsun da çocuklar 🙏🏻
GulsahMulayim Ayseylmz o zaman yeme sende dikkat et. 🤗 millete de aldırma aaa yesene sen kilo Alman lazım bebek senden alıyor da bilmem ne her kafadan ses çıkar😱
Merver haklisinesracim yoo valla kimi görsem zayıf lar az almış ben 20 kg aldm daha doğuma 9 haftam var