Derin6565 Elff111 ilk gebeligimde 58 ile hamile kaldım 81 le doğuma girdim ikinci gebeliğim 27. Haftamdayim 2 kilo almışım
Bahar4730 Busrakrkmz28 nasıl başarıyorsunuz bunu 6 haftalık hamileyim alacagım kilolardan korkuyorum ☺️
Cemreefe Horizon ya ben de 21.haftadayim ve 10 kilo aldım.sanırım çok hızlı ve co fazla aldım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum kimbilir doğuma kadar ne olacak merak ediyorum
RecebinEsrasi Elff111 37+3 haftalığız 51 kilo ile hamile kaldım 67 kiloyum toplamda 16 kilo ha 3 kilo yarım dünya kızımın yani 13😚
Reykzy RecebinEsrasi bende 52 ile kaldım 64 oldum şuan 34. Haftamdayım ama sadece karnım ve kalcam var son bir ayda şiştim
haklisinesracim Kilolular çok almaz zaten zayiflar gebeligin başından itibaren alir doktor demisti bunu. Kimseyle kiyaslamayin 80 kilo birisi 30. Haftasinda 2 kilo alabilir 48 kilo biri 18 kilo alabilir. Genelde dogumdan sonra eski kiloya dönülür 18 alan kisi hepsini 2 ayda verebilir 2 kilo alan da o kadarını verebilir.
Srfn11 haklisinesracim Ay evet cok dogru bu. Benim yengelerim 40 kiloydu bir kilo aldilar hamileyken biri 34 kg aldi resmen ya kapilardab gecemiordu kadin bir dogurdu 40. Gun cikmadan 40 kiloya geri dondu 😂😂😂😂😂😂😂
GulsahMulayim haklisinesracim dediğin doğruysa şuan çok mutlu oldum anlatamam:)) kilolu hamile kaldım, almamak icin çabalıyorum. Çok dikkat ediyorum.
[silindi] haklisinesracim inşallah bende veririm. Ödemlerim çok oluşuyor birde 😔 53 le kaldım 75 kiloyum 33+3 suan