Ferihan Kızlar 33+5 hamileyim ve yaklaşık 2-3 haftayı aşkın bi süredir bebeğimi her gün en az 3 kere hıçkırık tutuyor nedenini veya sebebini bilen var mı 🤗
BurcuuA Ferihan hıçkırıyor bide sinir oluyor herhalde öyle bir hareket ediyor ki göbeğim yerinden çıkıyor sanki 😁 33+2 yiz bizde kızımla pek hareketli hiç yorulmuyor maşallah 😂🙏🧿
nilipek Ferihan doktorum ben oldum gelmeye hazırlanıyorum diyor dedi😁 mide akciğer gelişimi ile ilgili hava için yaratılmış organlar suyla dolunca kasılıyor sanırım 😁
[silindi] Ferihan 😳tekme nasıl oluyor yani ben 25+4oldum ama hala çok tekmeleyen biri değil hıçkırığı hiç anlamam sanırım şuan karnımdaki birşeyler yapıyor ama hıçkırıyor mu tekmeliyor mu bilmiyorum
Edali2602 Bebek anne karnında amniyotik sıvıyı sürekli yuttuğu için tutuyor canım zararlı yanda rahatsız edici bir durum değil aksine bebeğin ciğer gelişimini sağlıyor ve emme refleksini önemli ölçüde güçlendiriyor 🙏🏻 Bende 33+5 deyim ve gunde mutlaka 3 kez hıçkırık tutuyor özellikle yemeklerden hemen sonra bu da obur bebeklerde görülüyormuş daha çok 🥰
Ferihan Edali2602 sağol canım ya içim rahatladı halk ağzında kordon dolanması vs gibisinden söyleniyor korktum 🤦🏼♀️
DeryaOguzhan Ferihan bizim kız da öyle günde en az üç kere oluyor . 37 deyiz. Normal olduğunu okumuştum
Elff111 Ferihan o kadar hissediyor musunuz ya ayy ne güzel rabbim sağlıklı kucagimiza almak nasip etsin😊😊