Elikkk Kızlar kafam çok karıştı bir yandan almak istiyorum bi yandan gereksiz diye düşünüyorum bide alt açma minderleri var gereklimi sizce bunlar
Yasemincifci Elikkk babynesti kendm yaptm gerekli bnce alt açma minderi değilde temizleme örtüsü var hazr satlyr onlardsn alabilirsn
Sezenkarademir Elikkk ben reflü yatağıyla birleşik olanlardan aldım. Aldığım beşiği yatağı yoktu zaten. En azında 6-7 ay kadar onda yatacak inşallah..
Depresif_polyanna Elikkk ben nette resmini görünce aşık oldum resmen 😁 alma isteği uyandırdı aldım iyiki de aldım içinde kalacakti😜
Derin6565 Elikkk aslında gerekli deil ama bir misafirliye gittiğinde yada biri geldiğinde iyi oluyo ama evde tekken kullan atlardan kullanirsin
Erdoganbusra Yani illa alıncak kadar gerekli değil bence ama hevesiniz ve durumunuz varsa alın derim oturma odasında falan iyi oluyor rahatlık acısından
Ayse58 Beybnsti kendinde ypablrsnz kızlar çok güzel oluyor Bn yaptım İnternete videosu var çok güzel oldu
Elikkk Ama kendimi tutup masrafları ona göre dengelemek istiyorum nerden kıssak kardır gereksiz bişey almamak lazım pek çok masraf olacak artık çünkü