Hnfvndk Kızlar 20. Haftadayım sırtım cok agrıyo ya sabah uyandıgımdakını soylemıyorum bıle. Bu haftalarda normal mı karnım daha cok cıkınca nasıl yapcam bu agrıları hıc bılmıyorum 😭
Elmalikurabiye Hnfvndk bi hafta cok iyiyken bi hafta agridan duramiyorum. Zaman zaman oluyor yani. 28deyim simdi.
Nrgl_ocl Yapılacak hiç birşey yok canım malesef doktora sordum çekeceksin dedi. Sen yinede bol bol ayağını uzat dinlen yoksa geçecek gibi değil.
Hnfvndk Nrgl_ocl calısıyorum canım ama ayakta durmaktan zıyade yatınca oturunca agrıyo ayakta uyucam 😭
Meryembzdmr Geçmiş olsun canım. Erken ağrıların olmuş senin. Ben 30. Haftamdayım daha ağrımadı belim çok şükür 🙏 bol yürüyüş ve egzersiz yap iyi gelir canım. Ağrısını önlemiş olurusn. Çünkü bazen harektsizlikten veya çok ayakta kalmaktan oluyor diyorlar. Dikkattli ol 😊
Bebegimcanimm Bende öyleydm canım taşların üzerinde yatmşım gibi hissediyodum sabah uyandığımda falan. Ama son bir haftadır daha iyi gibiyim. İnşallah seninki de düzelir
Hnfvndk Bebegimcanimm ayy ınsallah ya sabah uyanınca aglayasım gelıyo masaj falan hıc bısey yapmıyo daha cok acıyo😣
Hnfvndk BurcuuA benm esım korkmuyor masaj yapıyo ama daha cok agrıyo denedım. Sabah ılk aktıvıtemız masaj oldu artık işe yaramalı 😒
ozge_yasin_budak Kızlar bende 31. Haftamdayım 28 haftalıkken başladı bende sırt ağrısı ama sadece sağ tarafım ağrıo doktoruma sordum kas gevişetici krem kullanabilirsin dedi çok şükür önce allahın izni ile rahatladım biraz