pnarkmrc Merveburanaktas Ben geçen hafta çekindim bence cektirmelisin bebeğinin sağlığıyla ilgili herşeyi söylüyorlar
Merve612506 Merveburanaktas detaylı ultrasona girmelisin bence herşeyini o kadar net görüyorsunki muazzam birşey doktor parmaklarını sayıyorya yaaa yerimm 😍💖
Betulvemercimek Bende bu haftalarda gireceğim ikili test falan yaptırmadım ama detaylı ultrasonu yatiricam bütün organlarına falan bakiyolarmis ve bir problem varsa hemen doğumdan sonra tedavisi mümkünmüş bence yaptırın ben kocaelinde bir yerle görüştüm 45 dakika sürüyormuş oraya gidicem
Bilgeferhat Merveburanaktas taramalar net sonuç vermiyor ve bir tedavisi olmuyor ama detaylıda görülen rahatsızlık anne karnındayken ya da doğduğu gibi bebeğe müdahale etmek için yararlı o yüzden tavsiye ederim
Beybimss Benim 10. Haftam. 2 hafta sonra ikili testim var. Detaylı ultrasonu ne zaman yaptırmalıyım? Ayrıca Bisey cikicak sagliksiz bir cocuk dunyaya getiririm diye cok korkuyorum. cunku bu ara cok fazla sinir stres yasamaktayim
Betulvemercimek Asenadika ben golcuk devlet hastanesi karşısında özel bir kurum var sevil hanım ona gidicem 300 tl izmit yuvam Akarca hastanesi ucretsizmis umuttepe 120 olması lazım birde belsanin orda soydan ishani içinde varmis 500 tl