AkileUqur Mutire ben zeytinyağı kullandım ilk başta tüy yaptı.😱. sonra vazelin kullanmaya başladım tüy yapmadı ... Şimdi hem nemlendirici hem vazelin kullanıyorum.. çatlak oluşmadı. İnşallah da oluşmaz🙏🙏🙏
bebekteyaparimkariyerde Mutire zeytinyağı tercih edersen daha sağlıklı.azıcık ısıt asidi gitsin hem faydalıda.
Ozderr Vazelinde ham petrol var karın bölgesi için kullanımı ne kadar doğru bilmiyorum ama yüze kesinlikle zararı olan bişey
Ebrs Mutire ben saf zeytinyağı kullanıyorum, bide bunun yanı sıra hindistan cevizi yağı var onuda alıp kullancam canım ikiside tüyü tetiklemiyo
Momma Mutire 34 haftalık hamileyim çatlağım yok henüz ama sadece onu kullanmadığım için faydalı diyemem bir sürü farklı şey kullanıyorum ama güzel nemli tutuyor
Gulsahural Mutire genetik birşey sanırım bu olay ama biz bu gece 37 olucaz allah nasip ederse kakao ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum her banyodan sonra şuan hiç birşey yok ama artık karnımın gerildiğini hissediyorum sanki yine inşallah çatlamam 🤔
Melike26 Ebrs Hindistan cevizi yağı tüylenme yapıyor. Zaten bu yağ normalde saç dökülmelerinde kullanılıyor. Saçları güçlendirdiği de kanıtlanmış
Tugcetuncer Mutire ben vazelin kullanıyorum birtane çatlagım olmadı son ayım bi zararınıda görmedim doktorumada danıştım sıkıntı olmayacagını söyledi