Ggizemsnl Canım ben papp falan bilmem 3 ve üstü DownTube sendromu riski taşıyor demişti doktorum bende 2.0 dı. Lakin benim doktorun 3 ve üstü dediği senin bu papp diye yazdığın değer mi onu bilmiyorum
Zeynepervam Ben bu testlere çok inanmıyorum.Kızımda dawn sendromu dediler ikili taramada çıkmış doğuma kadar hatta dogduğunda bile dediler.Ama çok şükür çok sağlıklı 4 yaşında bir kızım var.
Mutlubiyanne Zeynepervam ya bana da ultrason da dediler ense kalınlığı normalin biraz üstünde çünkü ben ikidir yaptırmak istemiyorum demiştim bence yapalım falan filan dedi aldı parayı da bi güzel sinir oldum ya
Betulvemercimek Zeynepervam o kadar böyle insan var ki kaç cana kıydılar günahsız bebeklerin günahına girdiler çok üzülüyorum o yüzden kendim yaptırmadm Rabbim bagisladiysa benimdir zaten
Betulvemercimek Çok yanılan oluyor yani down sendromlu olsa da aldırmam diyen anneler ikili testi yaptirmasin çünkü tedavisi olmayan birşey ya aldırcaksin ya da o üzüntüyle 9 ayı zehir ediceksın Rabbim hepimiz evladını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsn ınsallah
Zeynepervam Canım bende ayrıntılıda kalbinde kreçleme var dedi kaç hastaneye gittiysem bebeğin spastik engelli down sendromlu olcak aldırman gerekiyo dediler ben istemedim ne olursa olsun doğurcam dedim..Dogum yaptım doğum masasında hemşireler bebeğin down sendromlu dediler düşün yani o anı dedim gene Allahtan her türlü kabulüm dedim..Ama hiçbirşey çıkmadı genetik testi herşeyi yaptılar çok şükür çok sağlıklı kızım ama hamileliğim zehir olmuştu çok araştırma yapma internetten çok kafan karışır hamilelik zehir olur.Rabbime bırak inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..
Nrgl_ocl İçinizi ferah tutun bende ikili test yaptım temiz çıktı üçlü yaptır dedi hadi onuda yaptırım dedim yaptım bu sever yolunda olmayan bişeyler vardı down sendromu riski çıktı bugün detaylı ultrason girdim (devlet hastanesinde) herşey yolunda çok şükür hiç bir sıkıntı yok. Zaten bu teste binde bir kişide olabilecek bişey Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı Bu arada 21 haftalık hamileyim.
Fatohasret Nrgl_ocl doktora gittim sonuçta aldım bu çıkan sonuçların sayılarının düzeltimiş bir sayfasını verdiler doktor baktı bi sıkıntı yok dedi ama o kelimeleri duyana kadar ne yaşadığımı ben biliyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Nrgl_ocl Fatohasret Aynı durumu bende yaşadım biliyorum ne kadar zor olduğunu Rabbim herşeyi hayırlısını versininşallah
Miskokulum brilliant ben üni hastanesine gidiyorum takibimi de orada yaptırıypruö dr lar çok ilgili özele gitsem bu ilgi olmaz herhalde ☺️ Dr benden kan aldırdı ikili üçlü test yazıyordu .bir hafta da çıkıyor sonuç gayet de güzel gidiyor
Miskokulum brilliant mersindeyim zaten başlığa da yazılmış Mersin diye o yüzden yazdım buraya .siz de buradasınız sanırım doktorunuz kim