Busragul22 Kasıklarınıza ağrılar giriyor mu?birde 10 güne kadar kalp atışının duyulacağını söyledi dr inşallah🤲🏻Size gün verdimi kalp atışı için😊
Tudi Busragul22 ben daha hamilemiyim degilmiyim belli degil ama hayirli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim 😉😊
Sinm Busragul22 canım bizde 5+4 olduk benim de ağrım oluyor sırt üstü yatıp dinlen çok iyi geliyor bebek tutunmaya çalışıyor dedi doktor kalp atışları İçin aceleme etme derim banada 10 gün sonra gel dedi ama ben bidaha ki muayne tarihim de gidicem CANIM bol bol su iç her gün mutlaka meyve ye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
MiniAzra Busragul22 maşallah rabbim herkese nasip etsin yolun daha çok başındasınız. Bende öğrendiğimde 4 haftalikti şimdi 35 haftalik olduk kızımla Sağlıkla hayırlısıyla kucağımızı almayı nasıp etsin Allahim 🤰🤱🤲
Tudi Sinm canim bisey sorabilirmiyimm Benim gecen cuma yerlesme kanamasi oldu Bugunde regli olacakmis gibi belim ve kasık agrisi yasiyorum sence normalmi (regli gunum cumartesi ) Yerlesme kanamasi olduysa regli olmamm demi ?
Busragul22 Sinm inşallah canım çok teşekkür ederim sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun,birdahaki muayenen ne zaman?
Busragul22 Tudi regli kanaması bende olmadı,zaten herkeste olmuyormuş o..bendede ağrılar oluyor dr a danıştım o da çok normal adet olcakmışın gibi hissedersin kısıkların ağrır kramplar girer dedi..bnce kanamanın devamı gelmediyse hamişliğin ağrısıdır o😊
oykusss Tudi yerleşme kanaması çok çok küçük , bir iki damla şeklinde oluyor . İlk belirtiler zaten adet olacak gibi kasık ağrısı 😍 bende adet olmadim diye tarlusal yazdırmaya giderken hamile olduğumu öğrendim :)
Tudi Sinm pazar gunu yaptim 5 dk bekledim negatif cikti sonra iki gun sonra o test elime gecti silik bi sekilde ikinci cizgi var adetim gecmedende 2nciyi yapmak istemiyorum o yuzden sorayim dedim
Sinm Tudi valla kuzu seni umutlandırmak istemem ama bende öğrendiğim de adetim gecikmemişti erken öğrenmenin kötü yanı şu beklemek rabbim hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin rabbim 🙏
Tudi Sinm arada boyle bir anda elim ayagim bosaliyo midem gurulduyo bulaniyo ama kusma olmuyo bazen afedersin ama tuvalete sık gidiyorum 🙈
Busragul22 MiniAzra aminn inşallah ilkinde bi talihsizlik yaşadım o yüzden tedirginim ister istemez ama içimi ferah tutmaya,kendimi pozitif olmaya zorluyorum..inşallah bu bebişimi sağlıkla kucağıma alırım..Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin mini Azrayla sağlıkla kucağına al inş☺️☺️
Busragul22 oykusss doktorun verdiği tarih hemen hemene o zamana denk gelio ya hadi inşallah🤗 nasıl hissediosun bulantın var mı
Busragul22 ceylan2003maşallah. benimde öyle donuo..normalde pek çorap giymem şimdi yatarken bile panduf giyiyorum😁bebiş üşütüo bizi🎀