Omaraysegul Hanimlar 23+0 olduk ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik.. sürekli kapatıyor bebegim bacaklarini yada karnına kaldırıyor.. göremiyorlar. 2 doktor erkek 2 doktor kız dedi🙄🙄 1 kızım var asla ayrim yapmam ama merak ediyoruz artık.. hep duyanlar kızdır diyorlar. Aranızda boyle gec ogrenenler varmi yada duyan? Cinsiyetleri nelerdi?
GamzeCan Omaraysegul detaylı ultrasonda da mı göstermedii😂 ben 17 de öğrendim bide buna geç diyodum😂😂
Nesrinemre Omaraysegul şuan aynı durumu bende yaşıyorum 23+2 günlük olduk hala cinsiyet öğrenemedik bi kız bi erkek benimde oğlum var
Ftmemne Omaraysegul alakası yok geç gösterenin kız diye. Dile gelmiş alışılmış bir durum. Hayırlısı olsun inşallah kızı erkeği yok evladın.. Ama insan nefsi işte kız olunca erkek, erkek olunca kız istiyor. Allah hayırlısıyla kalbinize göre versin inşallah
Sengulkrgz Omaraysegul masallah yaaa o vakte kadar nasil gosteremedi yaaa aslinda iyi bir doktor kemik yaoisindan durusundan cozuyorlar isi benim doktor 12 haftalikken erkek dedi vallaha 23 de kabak gibi gorduk
Omaraysegul Ftmemne evet malesef oyle oluyor.. bizimde istedigimiz o Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
melegiminannesi 17 olduk bi kız dediler en son erkek dediler 2 hafta bekle netleşir dediler inşallah senin gibi olmam haftaya gittigimde öğrenirim ya 😀 sağlıklı olsunda ne olursa olsun valla ne kızım ne oğlum var 🙏
istkizannesi melegiminannesi kızzzz sen benim Eylül arkadaşımdın😂😂😂 Belli değil miydi daha Allah seni😂😂😂
Omaraysegul Sengulkrgz kendi doktorum uzman gostermedigi halde erkek gibi dedi 2 kere ama net gorulmedigi icin birsey alamiyoruz
Serays Sengulkrgz ben de 12 de erkeğe benziyor kemik yapısı dedi . Sonra ki haftalarda kesin kız dedi hala kız😊
Tuanam01 Omaraysegul Ben oğlumda çok geç öğrendim ilk söylediğinde kıza benziyor dedi sonra bidaha göstermedi sanırım detaylıda öğrendim 8 sene önce o zamanda öğrenmesem herhalde doğuma kalırdı 😂😂
Dilara1992 Omaraysegul Bende 23+4 de ogrenmistiiim doktor meshaneyi gördüm dedi 😂 bidiğima herkes kızdır diyodu ama bilemediler 🤩
Melek34 Omaraysegul hangi sehirdesiniz ? Bulundugunuz yerde 4 Boyutlu ultrosunu olan hastane varsa orda Renklide net belli oluyor baya bakiyolar Aslinda cnm Bende bugun net gorfum sonunda 17 hafaigim
Omaraysegul Melek34 Ankaradayım canım. Bilmeme girmedim ona daha demedi doktor.. bide özele gitmeye durumum yok