Mervektk Ariyaarya enfeksiyon oldğunda da öle oluyo da ondan söledim sabah bi sağlık ocağına gidin olmassa tahlil yaparlar orda ona göre yönlendirirler
Hanifeakyol Ariyaarya sızlamada oluyormu canım şayet olmuyorsa bile idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama tabi diğer annelerinde dediği gibi bebek büyüdükçe baskı yaptığı içinde olabilir ama yinede sen bi doktoruna idrar testi yaptır kontrol amaçlı 😊😘
Bgun Ben çok tatlı tükettiğimde sık idrara çıkıyorum veya çay içmeyi abarttığımda, gebelik şekeri yok ama öyle oluyor bazen.Sen yinede devam ederse doktoruna bir sor istersen.
Zmrtbdk Ariyaarya Ben de aynıyım üstelik daha 24+0 Çok sık geliyor bi de çok sıkışmışım gibi oluyor ama gidiyorum azıcık.Üstelik gazımı da tutamamaya başladım son günlerde.30 lu haftalarda herhalde insan içine çıkamaz hale gelirim 😅😅😅
Tuanam01 Ariyaarya Genelde tüm hamişlerr aynı sanırım sizde bol sıvı tüketiyorsunuz ben bol bol su içiyorum ve sürekli wc gidiyorum orda uyuyacam herhalde eşim bile wc yatak odasına mı taşısak diye gülüyor o derece 33 haftalığım bende 😊
fatos2404 Ariyaarya korkutmak istemem ama bu daha iyi günlerin ben son zamanlarda bi yere çıkacağım zaman asla su içmezdim içseydimde cadde boyu nerde tuvalet bulsam gire çıka giderdim ay ne büyük rezillik 😂😂