Tusemeda Ozlemr inşallah benimde öyle olur sık sık wc gidiyorum kanamam oluverir diye sanırım korkuyorum bende senin gibi herkes yaşıyor demek bunu
minnak9 Tusemeda yahu eslerniz hicmi size sahip cikmaz ne demek ya artk siz br ailesnz bie evlendinzki aile hukumdarlignda yasayacaksnz artk evinzn reisi sizsiniz
Tusemeda minnak9 şeker hastası hasta oluverirdi diye 3,5 atıyor.bende eşim yokken yanına gitmiyorum çözümü böyle buldum mesafe iyi geldi
minnak9 Tusemeda seker hastasi o sekilde olmazki bnm ailemdede vr ck seker hastasi seker gbiler 🙂 o kendi huysuz mesafe en gzli fkat eslerde bn hatayi bluorm eslernin arkasnda yeternce durmuolr anneyide at demioz ama esinide ezdirmicksin snde ole konusuosa en gzli mesafe insallah duzelr cocktn snra yumusar
minnak9 Tusemeda insallah sabir ve dua sen saygni goster baktn olmuo mesafeye devam baska yapck birsey yok
Tmy GlahBilgiliPelit canimcim eğer bu hasta halinle is falan yapıyorsan ben yapma derim yorma kendini..ben 14hafta oldu şimdi ben de aralıklarla agri yaşadım ama seninki kötüymüş eğer icin rahat değilse farklı bir dr görün derim ..çok geçmiş olsun ❤😍
GlahBilgiliPelit Tusemeda valla canım o zaman o da canavar yani onada kimsenin yapıcak bişeyi yok Allah ıslah etsin demekten başka 😉😉
minnak9 GlahBilgiliPelit bnmde iii hafta once oleydi geceleri defalarca uyaniidm yastik koyuyordm bacak arma oyle braz rht yatiodm iki hafta flan surdu snra azaldi ck skur insallah gecer hamilelkte boyle agri süreçleri olabiliyor
Pelinnn Ben de 8+3 deyim ve 6.haftadan beri geçmeyen bir karın ağrısı var ve öldürüyor beni resmen özellikle gece bir başlıyor sabaha kadar 😔😔 birazdan benimde doktor kontrlm var ben de sorucam bakalım ne diyecek benimde hergün ağrıyor ve geçmiyor 😔😔
Pelinnn GlahBilgiliPelit dün doktordaydım canım içerde kanamam başlamış ufak ufak karnımın ağrısı yayılması oyuzdenmiş 🙁( sürekli yatacaksın kalkmayacaksın bişi yapmayacaksın dedi progestan verdi yine devam edeceksin dedi 😔😔😔😭😭
Lamelif GlahBilgiliPelit canım benim de karın ağrım var 9+3 haftalığım ama benim kanamam oldu 4 önce kanama alanı varmış bebek iyi dedi doktor ama sen bebeğin hareketini nasıl öğrendin. Biz sadece kalp atışı dinliyoruz hareketle ilgili birşey demedi
GlahBilgiliPelit Lamelif ayy gördümm çok değişik dans ediyo resmen tatlım 10+2 yiz biz 10 haftada harakete başlıyo sanırım o kadar güzel bi duygu ki anlatamam 😍😍 eller kollar oynuyo hiç rahat durmuyo ultrasonda gördüm tabi hissetmiyorum henüz ☺☺ Maşallah benim kuzuma Annesine çekicek 😋😋☺🐥
Pelinnn lkayRazgatLolu kanamam varmış kuzum 😔😔 içerde kanama alanları oluşmuş ve kanama başlamış 😔😔 sürekli yatacaksın sancın arttıkça hemen geleceksin deri progestan verdi ama ölğyorum ağrıdan sancıdan sabahlara kadar uykusuzum 😔😔
esrasim GlahBilgiliPelit biz 10+3deyiz birkaç hafta önce benim de öyle oldu ancak bacaklarimin altina 2 tane yastik koyup yarim saat kipirdamadan yattim cok şükür iyi geldi. Ayaklarini hep sıcak tut oturup yatarken pozisyonuna göre mutlaka yastık kullan geçer Allahin izniyle. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize 😍😊