merveeeeeee Çatlak oluşumunu engelleyebilmek için nemlendirici olarak neler kullanıyosunuz? Göbüş büyüdükçe ihtiyaç artıyo☺️
DenizKartas merveeeeeee naparsan yap canm iç karnın darsa ve yapında varsa çatlasın azaltma bilirsin ama hakiki zeytin yag yada h. Cevizi yagı sür
kocisininprensesi merveeeeeee 36+6 yım aklıma geldikçe dalinin zeytinyağlı karışık bi Bebek yağı var ya onu kullanıyorum. Allah a şükür bir tane bile olmadı (maşallah) 🙏🏻☺️
merveeeeeee BurcuuA bende 18+2yim de bebe yağında paraben olduğunu duydum oyüzden kafam karıştı sormak istedim başka neler kullanıyo diye
merveeeeeee PinarCor 55 kiloyla hamile kaldım hiç çatlak oluşmadı öncesi bende oyüzden yapımı da bilmiyorum 😂
Rrraaaiiinnn merveeeeeee ben hindistan ceviz yagi sürüyorum birde doktorun dediği catlak kremi pharmaceries aldım göbekte şimdilik bisey yok şükür 21 deyim fakat göğüs çatladı benim göğüs için napmam lazım şaştım kaldım :/
merveeeeeee DenizKartas zeytinyağını kaynatıp sonra soğutup sürülüyomuş onu da duymuştum da kokusu pek hoş değil, hindistan cevizi yağını da deniyim teşekkür ederimmm
kocisininprensesi merveeeeeee inşallah ama daha da olacağını zannetmiyorum ya o yağda çok güzel ama yumuşacık yapıyor duştan sonra falan ☺️
260814 merveeeeeee doktorum Hindistan cevizi yağını önerdi sabh akşam sürüyorum çok gzl nemlendiriyor 34 hafta 4 günlüğüm Şuan bişe yok
Rrraaaiiinnn 260814 bende hindistan ceviz yagi sürüyorum gobegimin üstü sivilce oldu hep sizinde oldu mu ?
Zeynep7492 merveeeeeee hindistan cevizi ve vazelini elinde karıştr sür cann en ıyı o ikisi pahalı kremler aldım onlara gectım çatladım
Bilgeferhat merveeeeeee ben aynı sefa kremi kullanıyorum canım bacağımda bir iki yerde vardı onlarda geçti yağı daha etkiliymiş ama alamadım bir türlü ona da başlıcaktım da kremi bana yeterli geldi 32+4 üm bir sıkıntım yok şükür
Hamzaninannesi1 Bir suru yag surdum sabah aksam hindistan cevizi yagi, kakao yagi, zeytinyagi. Hatta bazen gunde 3 defa sürdüm. Cok umitliydim bol su da içiyordum 37. Haftamda catladim. 😐😐😐 cilt yapiniza bagli benim onceden de catlaklarim vardi ergenlikten.