Meryembzdmr Selam kızlar . Ben 30+3 haftalık hamileyim . Bu iki haftadır su gibi akıntım oluyor ara ara . Sizde de olan var mı ? Sizce normal mi 🤔
Derin6565 Meryembzdmr canım idrar da olabilir suyun da bazen suyun azar azar da gelebiliyormus bebek icin iyi deil eltimin öyle olmuştu farketmemisti
Ryhnytm Meryembzdmr benim hep öyle enfeksiyon falanda çıkmadı bu sefer biraz önce suyum gelse anlarmıyım diye onu düşündüm 😂bayağıdır öyle doktor suyunda iyi dedi genede bir tahlil yaptır enfeksiyon olabilir
Meryembzdmr FatmaAtess hı anladım canım . İnşallah kötü bişey yoktur. Kuruntu yapıyorum ben valla belkide
Gunesonbayrak Bende de oldu. Doktorum kontrol etmek amaçlı bir test yaptı bebeğin suyu dedi. Sormakta fayda var. Bende 33 haftalığım
Meryembzdmr Derin6565 sağol canım doktora görüneceğim. Aslında akıntı diye düşünüyorum ben çünkü şade su olmuyor beyazımsı akıntı da var içinde bazen
Meryembzdmr Ryhnytm enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum . Günde 3 litre su içiyorum bide kaşıntım falan da yok veya yanma gibi . Normaldir belkide . Son aylarda oluyormuş
Ryhnytm Meryembzdmr enfeksiyon olduğu zaman hiç bir belirti vermiyo bende kaşıntı vs benim hepvardı en son tahlilde çıkmadı şükür yapı meselesi heralde ya