Cansuturk Cyclo progynova doktorum günde iki adet kullanmamı söyledi Kanamam var bunun durması icin verdi Yardımcı olabilirmisiniZ Dıs gebeligim sonlandı igneyle gala kanama var
Bbsra Cansuturk ilacı kullanmaya devam et mutlaka saati saatine almaya özen göster son kısımlara doğru hafifletip adet gördürücek sana. İlaç bitene kadar tamamen kesmiyor sadece hafifletip adet oldurtuyo sana o şekil durucak inşallah sıkma canını 💕 rabbim şifa versin
Ogretmen Cansuturk ben kullanıyorum ama günde bir tane. Hormonlarında dengesizlik varmış onun için verdi. Ama adetim hep düzenli olur. Bebek istiyoruz dedik doktora bunu verdi
Cansuturk Bbsra evet zaten cok azaldı kanamam kiloma göre günde tek adet ilac az kaldıgı icin böyle kullanmam gerektigini söyledi Ama benim dölyatagım inceymiş ve görünmüyorsu dün bantı dediki bak ince cizgi var peoblem yokgörünmeye basladı dedi Allahın izniyle bisey olmaz diye umuyorum ♥️🙏🏻
Bbsra Cansuturk ben kürtaj oldum yogun kanama yaşadım anında bu ilaca başlattılar kesilmedi ama ilac sonlara doğru azaltıp adet döngüme soktu beni zaten adetle beraberde temizlenmiştim çok şükür. Rahim temizse sorun yoksa iyi gelir inşallah
Cansuturk Bbsra benimde 5 gün once bitti hormon ilacım ilk on gün vardı hafif kanamam ama sonra on gun yoktu yani 14 gün diyim dün adet oldum adrt ti Bugun sabah sanki selpaga Pede lekelenmee gbi gelmiş Normalmi yasadıgınız icin soruyorum