Yasemincifci Temmuzannesiasaf o haftalarda normal canm 30. Haftaya bi gel gece gündüz demiyo uyku uyumuyor hop oraya hop buraya vuruyo hıçkırık tutuyo
Temmuzannesiasaf Yasemincifci valla oyle olsun razıyım canım boyle harektlerı azalınca ınsan cok tedırgın oluyo buraya yazdım sızlerdede oluyomus cok rahatladım
deletedmom832 Temmuzannesiasaf 22+6 çılgınlar gibi tepiniyor hergünnn hatta kontrolümde doktorum hareketlerinden ultrason resmini çekemedi sanırım parti veriyor içerde hiç uyuduğuna şahit olmadım haftalardır oğluşumun 🙄🙄
Temmuzannesiasaf Sevimgencer aynen canım bende oylr düşündum cok korkuyo ınsan 25+3 haftalıgım normalmış bu haftalarda
Yasemincifci Temmuzannesiasaf hiç tesirgin olma burda kims ecevap vermezse aç youtubeden videoları izle sıkıntın neyse yaz onlarda içini rahatlatıyor
d190516 Temmuzannesiasaf 24+2 haftalığız sağlık ocağındaki ebe bile topçu geliyo damla diyo 😂çok hareketli maşallah oğluşum 👩👦
Temmuzannesiasaf Sengulkrgz konturolum var zaten canım gıdıcem bu hafta hiç hareket etmıo deıl edıyo da eskısı gıbı deıl ondan tedırgın oldum ama normal miş herkeste oluyomus rahatladım bunu ogrenınce :)
Biranne26 Temmuzannesiasaf benimkide aynı öyle ara ara uyuyo galiba 23+0 bide hiç hıçkırdığını hissettinizmi ben hiç hissetmiyorumda
kocisininprensesi Temmuzannesiasaf o zamanlar düzenli değildi takibi yapılacak kadar ama o zamana görede sertti. Şimdi 36+6 yız hareketler yer daraldığı için azaldı ama tek bi hareketi nefesini kesmeye yetiyor o da ayrı bi şey 🤭
Denizanne Candaan geçen hafta 1180 di bu hafta gitmedim henüz yarın gideceğim merak ediyorum kaç kilo olduğunu 🧐
Candaan Denizanne bizde aynı senin gibi 5 gün önce gitmiştim bakalım 2 hafta sonra gel demişti bakalım hayırlısı olsun 🤲