Momma Sevim43 eğer kılıfları sökülüp yıkanıyorsa alın kremi gitsin sizden kıymetli mi yıkar yıkar kullanırsınız ☺️
Eed7 Sevim43 kesinlikle kırmızı siyah beyaz olan hep kiri belli eder hemde kışın yağmur çamurda rezalet bi hale gelir diye düşünüyorum
Ayserhnckn Sevim43 yani iskelet yerleri siyah kumaş olan yerleri de antrasit ve siyah karışımı. Ben çok beğenerek aldım 😊
Anonimane_150 Sevim43 kırmızı siyah. Bende bu arabadan aldım. Antrasit olanını ama. Kırmızı siyahını canlı canlı görme şansım olmuştu gayet güzeldi ama aklımda hep siyah oldugu için en yakında antrasitti o yuzden onu aldım.
Dilekakgl Sevim43 bence krem olan daha göstermiş kendini 😍 Siyah kırmızı beğeneceğim düz siyah olabilir ya da..
Kahraman35 Sevim43 bence de krem olan. Ben de joie crome modelin krem rengini aldım. içime çok sindi. Diğerini renginden dolayı daha farklı model sandım aynıymış.
Asliyildirim Sevim43 koyu renk olan. Ben de açık renkleri seviyorum ama kullanmak çok zor oluyormuş arkadaşım... bebek bu sonuçta çok çabuk batıyor eşyaları. Tecrübeliler hep açık renkten uzak dur diyor
Momma Sevim43 Yani bebeğin zaten dünyadan haberi yok hangisi sizin içinize siniyorsa yıkamak da zor gelmeyecekse ki makineye atcaksınız zaten alın gitsin 😄 Benimkisi de koyu yeşil mesela daha bekarken beğenmiştim o arabayı gittim aldım 😂😂
Ayserhnckn Sevim43 https://www.cimri.com/bebek-arabasi-ve-pusetler/en-ucuz-casual-quatro-trona-safe-antrasit-travel-bebek-arabasi-fiyatlari,78014598 benimki bundan mesela renk koyu gibi geliyor ama özellikle küçük pusetin arabaya takıldığında sürücüye olan yakınlığı çok hoşuma gitti. Bebekler uzağı göremediği için size ne kadar yakın o kadar kar diye düşünüyorum 😊 ben severek aldım fikir olsun size de