blackeagle Kizlar merhaba 34 haftalik hamileyim 2 3 gundur adet sancisi gibi siddetli bir agri var karnimda ve dışkımda çok yumuşak normalde hep kabızım kan hapı sebebi ile.şimdi yine adet sancisi gibi bir agri cok rahatsiz etti karnimda aciyor taşiyamıyorum sanki bu nedir acaba ya yaşayan var mi aranizda?
Nuris_3461 blackeagle aynı şey bendede oldu bugün uzandım geçti ama neden oldu bilmiyorum sancı kat mı başladı ki
Tugcetuncer blackeagle canım o sancılar yalancı sancılar oluyor 😇😇 5 dakikada bire düşmediği sürece korkma artık alış bu sancılara bende 36 bitiyo sürekli öyle dakika tutuyorum doktorum öyle dedi bizim tosuncuklaf bizi kandırıklıyo💁♀️💁♀️🧿
blackeagle Nuris_3461 uzanınca da geçmiyor ya bir müddet sürüyor uzun süredir yoktu ağrım sızım şu hafta olmaya başladı
Nuris_3461 blackeagle benimde canım hiç ağrım yoktu 35 haftalığım bende idrarda enfeksiyon var mış belki ondandır Cumartesi soracağım ama şuan geçti
blackeagle Tugcetuncer evet ya var bişey belli son zamanlar oluyor demek ki sağlıklı olsunlarda atlatcaz inşallah az kaldı😊