Emine071 Gulxxx gecen kaynanam anlattı kadının karnı şişiyormuş kilo alıyorum demiş adet de oluyormus meğer 4 aylık hamileymiş
Gulxxx Emine071 evet bende çok duydum canım demek ki doğru ya ben acayip bulanıyorum çıkarıyorum ama adet oldum diye önemsemedim
Gulxxx Nurbahar aaa canlı bir örnek benim de bi hafta oldu bitti ya benim çok bulantım var normal de olmayan tiksiniyorum test aldım yine de yapayım diye aslında adet oldum diye hiç önemsemedim
Gulxxx Emine071 olabilir canım da böyle bulantı bi ilk kızımda yaşadım ilaç da kullandım aslında yine de bi test yapayım içim rahat etsin bulantı için başka dr gideyim bari
Nurbahar Gulxxx testi yap derim ne olacagi belli olmuyor cunku 😄bazen insan bebegi cok isteyince psikolojik olarakta olabliyor ama insallah hayirlisi olsun hakkinda 🥰
Gulxxx Nurbahar şu durumda olsun istemiyorum canım çok ilaç kullandım da başka hastalıktan dolayı korkarım çıkarsa birşey olur diye
Nurbahar Gulxxx hayirlisi olsun canim bizim akrabimiz hamile oldugunu bilmeden safra kesesi ameliyati oldu masallah kizi suan gayet saglikli rabbim hayırlısını versin hersey gonlunce olsun insallah 😊