Yogurtlupilav Mls9899 bence almalısınız. Lohusalığın ilk dönemlerinde vücudun süt üretme hızı ile bebeğin emme hızı uyumsuz oluyor. Ve kulanılıyor pompa.. Lansinoh çift elektrikli kullanıyorum memnunum
Ela-lale Mls9899 lansinioh tekli elektrikli kullanıyorum gayet memnunum önceden almaya gerek yok aslında sütünüz gelmezse alırsınız, benim sütüm hemen gelmedi gittik aldık hemen sağmaya başladım sürekli öyle çoğaldı
AyazAdamom Mls9899 ilk zamanlar çok ihtiyacın oluyor mutlaka al diyorum. Ben lansinoh kompakt kullanıyorum
Agg0207 Mls9899 ben almadm hiç ihtiyaç olmadı 4ay 3 günlük kızım bol bol emzirdim hep bence gereksiz bebegin çektigi gibi çekmiyor makina sonuçta bebek emdiğinde annenin beynine uyarı oluyor ve hormonlar daha farklı çalışıyor anne bebek ilişkisi açısındanda bence pompalar gereksiz bebegini al kucagına ten tene temas edin emzir bol bol hiçbirşeye gerek yok
Ela-lale Mls9899 evet emdikçe süt geliyor ama benim göğüs ucum çok azdı o yüzden oğlum emmiyordu bende sağarak çoğalttım ve silikon uç kullandım öyle emdi hala da kullanıyorum maalesef 2 aylık olduk bu arada
glam Mls9899 ben doğumdan önce almadım. Bebeğim küvözde kaldığı için mecburen aldım ve çıktıktan sonra da hiç kullanmadım. Philips marka aldım çok memnun kaldım