Pelineren Nuurr0509 özele mi gitmiştiniz bana da 12 haftada yüzde 90 erkek dedi bakalm bidaki kontrolü bekliyorm kız hissediyordumda ikinci hamileliğim ilk oğlum war yorumları okudukca karıştım iyice 🙈
Nuurr0509 Pelineren Evet özele gidiyorum. Bilmiyorum belkide o haftalarda kordonu görüp öyle diyolar bende anlamadım 😬 Rabbim gönlünüze göre verir inşallah galiba en net 20. haftada belli oluyo 😇
Eminehm benim de 14.hafta da erkeğe benziyor dedi bugün hastaneye gittim 16+3 olduk ama göremiyorum dedi doktor haftaya tekrar gidicem bu sefer belli olur inşallah 😀
ikicocuklubiranne Nuurr0509 bizde de durum aynı erkek dedi şuan korktum açıkçası haftaya kontrolüm var kız der mi diye 😄
Nuurr0509 ikicocuklubiranne Ayy vallahi bende şuan buraya yazan herkesin sonucunu merak ediyorum ne olacak 🙊
Yaz_08 Nuurr0509 Masallaah yaa😍 Allahim bana ogunler oyle uzak geliyoki sabirsizlaniyorum kucagima almak icin. 😍😂
Nuurr0509 Yaz_08 Aynı bende öyle canım sabırsızlanıyorum ama doğduktan sonra büyüyolar hemen inan kuzenimde daha dün minicikti şimdii paşa olduu tam 🙊
Yaz_08 Eminehm iyi doktormu denk gelmiyoo bebismi gostermiyo anlamadim gitti bende meraklandim ogrenen yazsin bu cikti boyle dediler diye ayin 26sinda gidicem ogrenince kosup ilk buraya yazicam 🤦😂😂😂😂
Nuurr0509 ikicocuklubiranne Yaa değişmez inşallah alışverişte yapmışsınız 😍 Biz yapmadık daha böyle sürekli cinsiyet değişikliği duyduğumuz için 6 aylık olsun diye bekledik 🙊
Yaz_08 SARAMAZE19 ne guzel yaa belirsizligi olan herkesin belli olyr insallahhh 😂🙏🤗😍💗cook ozeniyorum hemen belli olanlar yaziyo buraya kizim olucak oglum olucwk diye ben catladim ama
Eminehm Yaz_08 bilmiyorum ki canım ya bende ayın 26sında gidicem tekrardan bu sefer 2 hastaneye de gidicem umut ediyorum ki öğrenirim 😂