Bhrsu Kızlar özele gidiyorum ama doktorumla bi sorun yaşadık ve başka bir doktora gitmek istiyorum başka bir doktora gitsem kabul eder mi doktor değiştiren varmı İzmir içinde iyi bir doktor özelde ?
Elifdikel Bhrsu İzmir ilinde doktor tanımıyorum ama doğuma yakın Doktor değiştiren arkadaşım vardı sıkıntı yaşamadı sizi de başka bir doktorun reddetmemesi lazım
Dorukunannesi95 Bhrsu niye sorun olsun ki canim istersen her ay farkli bi doktora bile gidersin kim niye karissin haa bebegin ve senin takibin icinse tum test sonuçlarını tüm gelişim surecini yeni doktoruna aktarirsin guzelce olur biter 🤗🤗🤗
ozgeya Bhrsu Pek kabul etmiyorlar ama yine de seçeceğiniz doktorla konuşmanız lazım.Benim doktorum Medicalpark Hastanesi’nde Volkan Emirdar’dı,tavsiye ederim kesinlikle. Kendisine son zamanlarında şehir dışından gelenler oldu,kabul ediyor genelde.
0909esra Bhrsu eder tabiki kuzucum bu onun işi sonuçta. Bebeğinin ve senin bu zamana kadar ki yapılan test sonuçlarını da yanında götür doktora anlat bu zamana kadar ki sürecini🧡🌸
Bhrsu Dorukunannesi95 insallah canımm neblym Doğuma 2,3 ay kala her doktor kabul etmez diye biliyordum onun icin
Dorukunannesi95 Bhrsu olur mu öyle sey canim hadi memleketten tasinma durumun olsa gittigin yerde doktor hakkin olmicak mi😊 essek gibi bakacaklar sana da bebişkona da🤗🤗😘
mervecoban Bhrsu İstanbuldayım, doktorumla sorun yaşadığımı belirttim güler yüzle karşıladı beni yeni doktorum ki gittiğinde bakmak zorunda zaten canım..
Bhrsu mervecoban inşallah canım ya peki o haftadan sonra sorun yaşadın mı yani başka bir doktora gittiğin için
Bhrsu Dorukunannesi95 haklısın kuzum 🙈🤗 neblym öyle duydum tereddüt ettim işte nasipse bakalım insallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin Rabbim bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gizemmdikmenn Bhrsu ben izmir egepolde Bülent Turgut’a gidiyorum çok memnunum. Kabul eder tabiki de kabul etmeme durumu olamaz diye düşünüyorum
Sad3c3m Bhrsu hastanın doktor seçme hakkı diye bişey var :) istediğin doktora istediğin zaman gidersin ki doktorlar alamam demez. Ben üç kere doktor değiştirdim. Hiç biride niye geldin demedi.