Mihra Kızlar 6+4 bgn henüz kalp atısını duymadk 24. De inşallah randevum belirtim ck yok fakat sürekli acıkıyorm yediğim halde gurulduyor siz de de oluyor mu?
zcolak Mihra selam bende daha çok yeni öğrendim sat’a göre daha 4+5 im doktora gitmeye vakit bulamadım. acıkma bende de var ara öğün ekliyorum. Kuru meyve ve kuru yemiş.
Naz60 Mihra Benimde 6+5 :)) Yarın randevum var geçen hafta embrioyu göremedik normal dedi doktor yolk kesesi oluşmuştu senin ne durumda canım acaba yarın kalp atışı duyar mıyım 🙈
Btldrcn Mihra merhaba ben de5+4 üm ama bende aksine iştahsızlık ve hafif bulantılar var sürekli acıkmayı tercih ederdim :)
Sinm Mihra kızlar bizde 5+3 olduk bende çok acıkıyorum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Kubosss Bende 6 dayım sürekli acıkıyorum sürekli bi şeyler yemek istiyorum bulantı ve kusmadan iyidir diye düşünüyorum 🙈
Nazoliii Hayırlı olsun kızlar 🙈 benimde 2. Gebeliğim 29+2 günlüğüz bulanti vs olmadi hic yiyen bi tipim bir sey olmaz eger ilk gebelikse yürüyüş yapar kapatırsınız arayi 🤗
Mihra Naz60 yolk kesesiyle ilgli bsey demedi canm bana doktor keseyi gördük sadece güzel yere yerleşmiş dedi o kdr haftaya da randevm var :) kese boyutun neydi canm
Naz60 Mihra Hiç hatırlamıyorum ilk gebeliğimde cok ayrıntıya girdim sürekli arastırdım düşük yapınca bunda hiç bişeyin incik cinciğine girmiyorum :)
Jelibonn Merhaba bende 5.haftamdayım. Açıkcası biz beklemiyorduk bize baya bi süpriz oldu. Folik asit için biraz geç kaldım gibi geliyor daha dün kullanmaya başladım :( bu ilk dönemlerde kullanılması gereken başka vitaminler var mı?