SimG Mervednr şu an bende de hiçbir belirti yok sanırım ben de ulstrason da anlayacağım gebe olduğumu 😁 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
SimG Mervednr 5 hafta içindeyim şu an ben ama tüp bebek annesiyim tam haftayı yarın öğrenicem diye düşünüyorum😊
Beto SimG 5 haftalikken ogrendim . 5+3de gittim kalp atisini duyamadik 8+5de tekrar gittik o an ki kalp atisini dinlemek dunyanin en guzel sarkisini dinlemek gibi bisi. Esinle bakisip gulumsemek dunyanin en guzel hissiymis
espalp htcmuhammed 6 ay hamile kalmamam gerekiyordu ama 3. ayda hamile kaldım 🤦🏼♀️ Çok şükür ki her şey yolunda şu an🙏🏻
Beto SimG ama bizim ic kanamamiz varmis fitil igne verdi 1 hafta sonra tekrar cagirdi duzelmisti normalde 10 15 gun sonra cagiriyordu
Beto SimG dimi ama❤ anlatilmaz yasanir bir duygu bu.....hersey cok cok guzeldi ama kisa surdu bizimkisi.....😔
Ozge3747 SimG Tüp bebek annesiyim kan testiyle öğrendikten sonra 5+6 da keseyi gördük, 6+6 da kalp atışını duydum. Şu an 11+5 deyim.
SimG Ozge3747 tüp bebekte siz hafta hesabını nasıl yaptınız ? Bana bilastokist teansfer edildi yani 5. Gün embriyosu.
[silindi] SimG ilk kalp atışlarını gördük böyle tel gibi bişey yukarı çıkıp iniyodu dinlemedik zararlıymış . Ama o an çok değişikti içinde bir canlının kalbinin attığını bebeğin olduğunu o an hissediyosun değişik duygular❤️❤️
[silindi] Tabi bi değişik duyguda bebeğinizin tam bebek görünümü görünce oluyor. 13. Haftada görmüştük ellerini ve ayaklarını oynatıyodu o da çok farklı bi duygu❤️❤️ Tabi tekmesi vs ayrı duygu o an da onun karnında olduğunu tam anlamıyla hissediyosun. ❤️❤️❤️ Sanırım siz başındasınız bu güzel duyguları yaşıcaksınız daha 🥰🥰ben 36 oldum❤️❤️
SimG [silindi] ben daha çok başındayım ben yarın sabah ilk ultrasonuma gidicem inşallah 🙏 çok güzel yaşamışsınız siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 👼
nilipek SimG 5. Haftada kese 7. Haftada kalbini kontrol etti. Ben pek bağlamadım kendimi ilk gebeliğim 3 aylık olana kadar sahiplenemedim bile kaybedersem çok üzülürüm diye😁 öyle de garanticiyim. Zaten bir ultrason fotoğrafı verdiler nokta kadar bir şey pek bir şey hissetmedim açıkçası 😁
Meriipella1 @SimG normal gebelik testiyle öğrendim 4 gün sonra doktora gitmiştim. 6+6 haftalıktı gittiğimde kalp atışını hemen duydum o anda inanamadım biraz açıkçası afallamıştım sanki benim değilmiş gibi hissediyodum heyecandan ve şoktan tabiki ☺️ Doktorum gayet iyi 2 hafta sonra tekrar gel demişti eve gidene kadar ultrason fotoğrafına bakıp durmuştum o iki hafta geçmek bilmemişti şimdi 18+6 haftalığım çok şükür 🙏
Tgbnr123 SimG bn ilk gottgmde 3000llerdeydi degrm 4.5 hftada keseyi grduk 2 hfta snra gel dedilr bebisi görmye 2 hfta snra gttm kalp atsni dnledm bebisimi gördm anlatlmazz bi duygu ckista hemen eşimi aradm aglamaltn konusamamamistm 🙈🙈 eşim gelememisti is dolaysyla 😊 tek yasadm bu duygyu orda yannzda kesinlikle birirni ariyosnz yani bn oyle olmustm 😊
Aybuke4568 SimG guatr oluyor.3ün üstü gebelikte zararlı bebegin zeka gelisimi acisindan.hap kullanilarak tedavi ediliyor
Derinaras Aybuke4568 benim 4.70 cıkmıstı ve gerizekalı doktorum inatla sorun olucak değer değil diyodu sonra hastalandım falan kaybettim bebeğimi okadar kötü bi doktora denk geldimki hersey yolunda giderken bana bu acıyo yasattı pislik hala aklıma geldikce kadını yolmak geliyo icimden
htcmuhammed espalp bende dis gebelik gecirdim Ilki ke di dustu 2.dis gebelk Bana da doktor 5 6 ay yapma dedi Cokta istiyorum Bi sknti yasadnz mi
Ozge3747 SimG Benim de blastokist transferi canım. Hiç bir farklılık Yok doktorum son adete göre hesapladı, bebeğin gelişiminde de son adetle transfer zamanı uyumlu gidiyor dedi. Son adet tarihine göre takibe devam ediyoruz
HanlarinMomysi 1 hafta önce ilk doktora gittim keseyi gördük. 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah bebeğimle kalp atışınıda görürüz...