Mucizesin Acil ! Merhaba arkadaşlar 34 haftalığım. Son birkaç haftadır sol şakağımda feci bir ağrı var sol gözümle kulağıma da vuruyor. Damar patlayacak gözüm çıkacak gibi bir ağrı .😰😰😰 Kontrolüm vardı bugün nörolojiye sevk etti ama gidemedim bugün . Gebelikle alakası var mıdır? Aynı durumda olan var mı merak ettim .
Zeynpatak Mucizesin canim 34.haftadayim ben de de sirt agrisi cok var batiyo kemiklerim ama senin dedigin gibi bisey yok bi gorun doktora sen
Aayyssnur Mucizesin benimde oluyo cnm bazen göz tansiyonummu var diyorum hep doktora soyliycem diyorum ama gidincede unutuyorum ama bnm haftam daha küçük 13+5 su an simdide baş agrimda fazla oluyo ama gebelikten olabilir diyorum
Mucizesin Aayyssnur sağol canım . Benim de ilk haftalarda baş ağrım oluyordu ama öyle bir damar odaklı değildi .🤦🏼♀️
Aayyssnur Mucizesin aynen şimdi bas ağrılarım oluyo ama iki kere sol gözüm sanki yerinden çıkacak kafamin sadece sol tarafiyla birlikte yasimda cok degil 26 ama göz tansiyonu vardir belki dedim bide onu sor ben ona baktiricam çünkü
Mucizesin Aayyssnur Hmm bakalım bi muayene olayım nöroloji de artık doktor karar verir herhalde . Gebeliğe bağlı çıkabiliyor mu acaba 🙄 Son haftalarda bu şekilde oldu benim ☹️
Aayyssnur Mucizesin büyük ihtimalle gebeliktendir çünkü varisdi gebelik sekeri gebelik tansiyonu o kadar cok sey varki olma ihtimali yuksek cnm gebelikten dolayı