Minikkimyager Kızlar 12.haftada kız dediler 19.haftada %90 erkek ..benimle aynı durum da olan var mı 😀
gdaslik Minikkimyager evet benim de 12. Haftada erkek dendi sonra kız 24. Haftadayım kızımız olacak. 12. Hafta erken sanırım cinsiyet için
Kadriye07 Minikkimyager 12 haftalıktık %90 kıza benziyor dedi ama belli değil diyerek ekledi şimdi 13 haftalığız neye göre kız dedim cinsiyetti gözükmüyormu hayır kemik yapısına göre söylüyorum dedi şaşırdım iyice değişe bilirmiki🤔
Burcuxyz Minikkimyager 12 de ikili testte kız dediler 14.15. Haftalarda erkek şuan 16. Haftamdayım yarın tekrar doktora gidiyorum bakalım gene erkek mi :))
Slmzhnm Minikkimyager aynen benımde oyle oldu aynı haftalarda suan 19 dayım 2 gun once kesın erkek oldugunu ogrendık hatta gorduk erkek😂
mavipanterannesi Minikkimyager Bana % 90 erkek demişti o haftalarda sen oğluşum diye sev herkese oğlum oluyo de olmadı kız dersin demişti devletteki doktorum devlette yasak oldugu için söylemek kesin konuşmuyodu sonra özeldeki doktorum oğlan diye kesinleştirdi😂
Minikkimyager mavipanterannesi bacakları kapalıydı doktorda yüzde 90 erkek dedi .salladı gobegımı oynadı falan bi türlü açmadı bacakları 😀
ikicocuklubiranne mavipanterannesi erkekler daha çabuk belli ediyor herhalde 😁 bizde %95 erkeğiz haftaya aynı kalmış mı bakacağız 14 teydik 19 da tekrar gideceğim 😁
Fatiheren_61 Bana da kız dedi 12.haftada .değişecek diye bi his var içinde 😊sırtı dönük yatıyordu gözükmedi çünkü doktor artık neye göre söyledi bilmiyorum.ilk erkekti bu kıza benzıyor dedi 🤔☺️
Slmzhnm Minikkimyager bizimde oyleydı ya sureklı bagdas kurmus durumdaydı hatta herkes kız bebek saklar erkek olsa coktan bellı olurdu dedıler ama erkekmıs ☺️
DemetDigesu Minikkimyager onemlı olan saglıklı olması canım gercı herkesın gonlune dusen oluyo ben hep kız ıstedım 12 haftalıgım %100 kızmıs bunu testle ogrendık yoksa o haftslarda sahlıklı tahmın olmuyor
gdaslik Minikkimyager artık değişmez sizin hayırlı olsun bana da 16 dan sonra kesin kız dendi 14 ta da kıza benziyor demişti doktor. Bu araada 4 farklı doktor da kız olduğunu onayladı 😂
Yasinmetem Minikkimyager onu neye göre söylüyor bacakları kapalıysa. Bana da bacakları kapalı ama kız dedi