Melek34 Kizlar ben kendimce hem kiz hem erkek bebek deneyimi yasadigim icin ikisi arasindaki farklari sizinle paylasicam Tabiki kisiye gore goreceli ve degiskenlik gosterebilir ben size soyle aciklim 😊 🌸Kizimda hamileligimi daha bilmiyorken bile asiri agrasif sinirli ofkeli aglamakli ve gergindim 🌸 erkekte asiri rahat sakindim hic biseye sinirlenmiyorum halada oyle tam tersiydi yani 🌸Kizimda Surekli uyku halim vardi her yerde uyuyordum gece gunduz full 😂 🌸 erkekte hic uyku olmadi aksine daha dinc hareketli ve enerjik geceleri bile kac kere uyaniyorum gunduz uykusu hic Yok zaten bunda uyuma istegim olmadi kizlar Kizimda ilk aylarda asiri sivilce olmustu cidden cok fazlaydi Tatli istegim coktu 🌸 erkekte yuzumde hic cikmadi sirtimda cok oldu hayret verici sekilde Ve asiri eksi tuzlu seyler tatlidan ve etten tiksinme oldu erkekte 3 aydan sonra etten tiksinmem gecti ama hala Tatli istemiyorum visne suyu agirlikli ve meyve canim cok istedi 🙈 Kizda karnim cok yukarda Erkekde tam tersi assada ve yuvarlak Kizda basen kalca cok oldu ilk zamanlarda bile Erkekte karindan sistim Kizda hareketleri ilk zamanalr hissetmedim Erkekte daha ilk haftalarda kasikta pit pit atma oldu devamli KiZdada erkektede hep kasiklardan agrim oldu belden hic olmadi simdilik Kizda sicak basiyordu Erkekte asiri usume ayaklar eller cok usuyor eller yuz hep kuru erkekte buda var 🙈 Erkekte burunda genisleme oldu cok belirgin 17 haftaligim suan ve cok belli sislik Kizda saclarim asiri uzadi Erkekte saclarimda sadece kabariklik dolgunlik oldu uzama olmadi Erkekte bacak tuyleri asiri asiri uzadi Kizda sol gogusum buyuk sag kucuktu Erkekte sag gogusum asiri buyuk sol kucuk Aklima gelenler bunlar sormak istedikleriniz olursa her iki melek icinde yazabilirim herseyden once saglikli olsunlar gerisi onemsiz ama merak dindirmek iste eglencesinede olsa bakanlara fikir olsun istedim 🙏💕🥳
NurdanHakan Melek34 hiç alakası yok herkesin hamileliği farklı cinsiyete göre tahmin olabilir ama belirti değildir herkesin vücudu farklı ve ne eksikse onu ister Genelde böle genelleme yapmak çok mantıklı değil en doğru cevabı ayrıntılı ultrason verir ki 21. Haftaya kadar bile tahmin edilir %100cinsiuet söylenmez
Sasahu Melek34 verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler canım şimdi ben 9. Haftadayım ayaklar hiç ısınmıyor ama sol göğsüm sağdan daha büyük hiç bulantım yok şükür canım tatlı da istiyor ekşi de acı da hepsi var bende 🙈hem kasıkta hem belde ağrılarım oluyor zaman zaman 😬şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir?🤔🤔
Gamze88 Melek34 benimde birinci kız ikinci erkek ama dediklerinin tam tersi oldu bende😂kız erkek farketmiyor hamilelikteki belirtilerde 😂kişiden kişiye değişiyor işte ,
Melek34 Ayesray 12 de bana hic yorum yapmadilar Bile cnm 😂 16 da erkek gibi dediler 17 de kesinlesti renkli gordum bn net yani suan 🙏
Ayesray Melek34 ayy ben baska soruya yanıt veriyorum diye yazmışım ama olsun doğru yere düşmüşüm ya 12.haftada cinsiyet belli oluyormuş sanırım ama vajinal yolla bakılıyormuş😁
Melek34 Ayesray yok cnm o Haftalarda organ olusmamis Oluyor 14. Haftada tamamliyor Kendini yani cok erken daha o hafta tahmin icin bile 💕
Aylin2019 Defiklerin hepsi bende var basindan beri erkek hisetim doktor kiz dedi ven hala erkek diyoeum ama yani bidaha baltircam 22+2 yim 2 hafta once kiz dediler
jelibone Bütün belirtilerim erkek ti O kadar emindim ki oğlum olacağına doktor kız dediğinde inanamadım ama kızım oluyor 😂💜