gokturkhicret55 Kızlar perinatoloji bölümü 24 saatlik idrarımı istedi yarın sabahtan basla dedı labaratuvar A ver dedı cuma sabah ı sizce nıcın bılgısı olan var mı
yaseminan gokturkhicret55 protein kaçağı olup olmadığını öğrenmek için istiyorlar başka ne için isteniyor bilmiyorum
Esraaaahmey gokturkhicret55 idrar da protein çıktığında doktor yapıyor bunu bende vermiştim değerlerim normal çıktı kafana takma ama neden doktorun sebebini söylemedi
eylulvari gokturkhicret55 korkmayın, benim doktorum da ilk ay istemişti. birçok şeye bakıyorlar bebeğinizden ziyade sizinle alakalı bebeğinize ileriki aşamalarda tedavi edilmezse zarar verecek şeyler. binevi önlem amaçlı düşünün :)
gokturkhicret55 Esraaaahmey devlet hastanesine gidiyorum da pat pat söyledi zor anladım zaten bunu da
Nursemomm gokturkhicret55 eğer yüksek seyreden bi tansiyonun varsa ödem ellerde yüzde ayakta şişme varsa protein kaçağı varmı diye bakcaklar canm ondan istenir
Nursemomm gokturkhicret55 ee tabi müdahale edilmezse riskli ama bekle bakalım bi sonucun çıksın ona göre müdahale ederler korkma
gokturkhicret55 Nursemomm anladım canım benim. Umarım kötü cıkmaz A yok öyle şişliğim falan ya hayırlısı bakalım. bız birbirimizden ayrılmayalım bak aramızda bır gun var 🙈
gokturkhicret55 Nursemomm canım gebelik zehırlenmesi yaşıyormusum bır hafta sonra önümüz cuma gel yatıs yaparız dediler normal dogumla dogum baslatılacak mıs 😥😥 tansiyon da yuksek en yuksegı 15/9 suan ama 14/9 olursa hıc bekleme dediler. Cok korkuyorum 😥
gokturkhicret55 eylulvari cok teşekkür ederim sağ olun. Allah razı olsun 🙏💐 umarım kötü sonuc olmaz 🙏🙏
DemetDigesu gokturkhicret55 canım gebelık zehırlenmesı var mı dıye bakıyorlar dıe bılıyorum onlem amaclıdır korkma bence
DemetDigesu gokturkhicret55 canım benım bol bol dua gonderıyorum sana bebegını saglıkla sıhatla bır an once kucagına al ınsallah🙏🏻