Elfsmsr SerpilDrgt24 kartal umut hastanesi 300 Cevizli vera hastanesi 300 Emsey doç 595 - diğeri doktor 495 Kurtköy adadıp 715 Pendik hospital 300, bi kaç tane daha var , not aldığım kagıdı bulursam ekleme yaparım tatlım, dün aldım fiyatlar güncel
yLzgrLr Elfsmsr doktorum aynı hastanede olduğu için fiyat ona göre değişiyomuş yani muayene ücreti ödediğim için fiyat düşmüş evet normali dediğin gibiymiş canım 😇
Bebegiiim Esenn1 Canim tam olarak.nerede cerrahpasa ben avrupa yakasinda oturuyorumda benimde doktorum soyledi
Esmahamza Merhaba ben hospitaltürk Üsküdar da Rabia hanıma yaptırdım 2. Düzey ultrason çok memnun kaldım 250 lira
Mutluhamis Esmahamza bende ona yarın için randevu aldım umarım memnun kalırım Avrupa yakasından geleceğim bende umarım değer ne kadar sürdü sizin?
Usluclm Arkadaşlar sizin oralarda ne kadar pahalıymış ya ben hataydayım 20 tl ye yaptırdım ve özel hastanede yani ve dediğiniz gibi yarım saat boyunca bakıyor fotoğraf cd vs herşeyi veriyor
Duyguveminigi SerpilDrgt24 ben gecen hafta yaptirdim uskudarda Panason diye bi goruntuleme merkezi dr bulent bey yapti okadr memnun kaldmki tavsiye ederim herseyine tek tek bakio radyolog zaten kndisi normalde fiyati 380 tl ama beykoz pasabahce devlet hst necati cihan tanyolac diye doktor var ona gidip detayli ultrasna girmek istedgini ve uskudar panason istedigini soylersen sana kaseli bi kagit veriyor o kagitla 240 a dusuyor fiyat kesinnnnnnlikle tavsiye ederim nerdeyse bi bucuk saat muanede kaldm cok sukur hersyimiz guzel cikti🙏🏻
Elfsmsr SerpilDrgt24 sultanbeyli saygı 350 ersoy 400 Özel maltepe bölge 320 Toprak hastanesi 400 Delta hospital 320
Esenn1 SerpilDrgt24 ben 1 ay önceden aldım canım zaten detaylı ultrason randevularını erken almak gerekiyor dolu oluyor her yer