Minnosizmmm Herkese merhaba kızlar bir sorum olacaktı ben mart ayınca kimyasal gebelik yaşadım 17-18 inde tamamen kanamam başladı bu ay 16 sında olmam gerek olmadım ve adet olacağıma dair tek bir belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne karın kasık ağrısı ne şişkinlik ki bunlar hep olurdu bende acaba benim gibi kimyasal yaşayıp adeti geciken oldu mu? Önerisi olan var mı?
Pamukgirl Minnosizmmm canım bende ocağın 5 inde kanamam başladı kimyasal gebelikti bemimde. Şubatın 11 ine kadar bekledim belirtim hiç yoktu 6 sında falan olmam lazımdı 5 gün bekledim test yaptım hamileydim 4+4 günlüktü
deletedmom472 Minnosizmmm bende 5 Mart'ta kimyasal gebelik sonucu kanamam başladı 12 gün oldu tık yok idrarda negatif çıktı kan vereceğim en azından adet söktürücü alayım . Kimyasal gebelik sonrası hamile kalma oranı çok yuksekmis bu arada hamile olabilirsin
Minnosizmmm Pamukgirl sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim hamile olduğumu düşünmüyorum hiç bir belirtim yok insan hisseder diye düşünüyorum
Minnosizmmm deletedmom472 o şans beni bulmaz ya zaten ilk defa gebelik yaşamıştım 10 ayda hormon bozukluğum için ilaç kullanırken oldu yarın doktora gideyim o zaman
deletedmom472 Minnosizmmm aynen ihmal etme canım inşallah gebelik vardır ❤️ yoksa bile üzülme mutlaka olacak bir gün
Minnosizmmm deletedmom472 beklemiyorum bu ay açıkçası ama yaradan umarım tüm isteyenlere nasip eder 🌼
Pamukgirl Minnosizmmm olsun canım ilk 3 ay da olması mümkün, yumurtlamayı falan takip etme 2 günde bir ilişki olsun daha yüksek oluyor ben hiç takip etmedim 🙏