Aesra Sabırım daha 12 yaşında falandım hayal meyal hatırlıyorum amcamla yengem bizim evde tartışmaya başlamışlardı yengem amcama bağırıp çağırıp aşağılıyordu Amcam normalde acayip mazlum bir insandı hayatta cevap bile vermez kafasını önüne eğerdi yengem ağır konuşunca Amcam susması İçin defalarca uyardı annem yapmayın diyordu yengem 8 aylık hamileydi. Yengeme bebeğini düşün stres yaptırma bebeğe amcama sen ona bakma hamile ne dediğini bilmiyor diyordu . Evimiz müstakil mervidenliydi yengem merdivenin başındaydı Amcam yanına gitti ve yeter sus sus sus diye bağırdı yengem amcamın sanırım o kadar sinirlenmesinden korktu merdivenden salona inmek için iki adım atamadan yuvarlanarak düştü merviden dik ve sivriydi ben yengem öldü diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum Amcam yere yığıldı annem koşarak yanına gitti yengem sersemleşmiş bir şekilde bebeğim bebeğim diyordu annem o iyi sen merak etme diye teselli ediyordu yengem ayağa kalktı annem kalkma ambulans çağıralım dedi ama dinlemedi. Banyoya girdi belki kanaması var mı yok mu onu yokladı bilmiyorum 🤷♀️ çıktı ben seninle o eve bir daha dönmem dedi amcama , annemde amcamı evden gönderdi biraz sakinleştirip doktora götürelim dedi. Amcam gitti yengem bizimle kaldı annem neler dediysede asla doktora gitmedi inat etti neyse bir şekilde ikna olunca götürdüler o kadar basamaktan düşmüştü ama Bebek iyiydi olaylar yatıştı yengem evine döndü 9 ayı dolunca Doğum yaptı Bebek doğduğunda her tarafı mosmordu ciddi darbe almasına rağmen o morluklara rağmen rabbim onu korumuştu doktor olayları bildiği için anne karnı kadar koruyucu bir yer daha Yok değişti çok haklıydı 🙏🙏🙏