Seymaglc Merhaba 6 haftalık hamileyim hiç midem bulanmamıştı bugün kötüyüm dün akşam misafirim vardı kalablık çok yoruldum acaba ondanmı dedim yoksa yeni yeni mi başlıyor bulantılarım çok korkuyorum
tubasd Seymaglc oncelikle hayirli olsun bebegin kisiye gore degisir canim kiminin hic olmaz kiminin 6. 7. haftada başlar ama sen kendini pskolojik olarak bulanacak diye sartlama rahat bir gebelik gecirirsin inşaallah 😊
Papatyapapatya Seymaglc biz 23haftaya geldik daha mide bulantısı görmedik çok şükür...inşallah sende de oşmaz mide bulantısı...
oykusss Bende seviniyordum ne rahatım diye , bulantı yok kusma yok diye , birkaç gündür bulantım başladı hatta kusma da eşlik ediyor şuan tam 7 haftalık oldum. Nazar değdirdim kendime diyip üzülüyorum 😆
Seymaglc Demekki benimkide yeni başlıyor desenize hakkımızda hayırlısı nasıl geçiriyorsunuz peki bulantıları
butterfly4 @Seymaglc benim 6. haftada başladı 18. haftaya kadar sürdü, mutfağa giremiyordum herşey midemi bulandırıyordu, ben soğuk ve tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyordum sadece, sıcaklar ve tatlılar midemi daha da bulandırıyordu