Kezibann 39 . Haftama girmistim annem sabahtan yanima gelmisti dogumdan sonra misafirler gelir diye buzdolabina biseyler hazirlayalim dedik yaptik sonra ben markete gidip gelicem dedim kiz kardesimle gittik ama yolda resmen yuruyemiyorum belim de agri var butun vucudumu etkiliyor panik yapmasinlar diye kimseye soylemedim aksam saat 8.00 de sancim basladi yalancidir diye esime bile soylemedim 😊 sonra yavas yavas siddetli olmaya basladi saat gece 2 bucukta dayanamiyorum dedim esimi uyandirdim annemler geldi ben normalde ozele gidiyordum arkadaslar son bir ay kala devlete gitmeye basladim bu arada ozelde cunku bebek dondugu halde sezeryan demislerdi neyse hastahaneye gittik tabi kimseyi iceri almadilar alttan muane yapti doktor 1 cm acilma dedi ama sancim deli gibi sonra nstye bagladi gitti geldi senin sancin bu kadar fazlami gercekten dedi evet dayanamiyorum dedim tamam ayakkabilarini giy dedi o esnada yere dustum elimi uzattm ordaki calisan hemsireye bana bakti sadece oyle gitti ben sancidan zaten kalkamiyorum aglayarak cok zor kalktim sonra doktor dogum baslamis eve git sabah 8 9 gibi gel dedi eve geldim annem yanimda dusa girdim abdes aldim hurma yedim sancim geldikce anneme sarilip agladim 😔 allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin iyiki annem vardi yanimda beni daha iyi anliyordu ne yediysem kustum saat sabah 6 bucuga kadar sanciyi cektik en sonunda dayanamiyorum anne ben dedim beni ozele goturun sezeryan yapsinlar dedim cunku hic halim kalmamisti artik ellerim sisti ayaklarimdan can kesildi tamam dedi gittik ve acilmam 5 cm olmus sezeryana alin beni dedim olmaz dediler ust kata cikardilar ebe geldi alttan bakti 7 cm acilma dedi sonra sancimmmm geldii diye bagirdim ebe sancin varken bakcam dedi bakti 8 cm acilma dedi ve suyum geldi elini cikarinca acill dogumhaneye bebek kakasini yapti dedi asagiya indirdiler beni doktorum hazirlanmis beni bekliyordu 10 dakikada dogurdum ikinmasini bilmiyorum diye bagiriyorum bi taraftan 😂 sonra kizim cikti sapsari bu benim mi demeye basladim 😂 sonra nasil dogurdum ama catir catir diye 😂 kizim 3300 dogdu 4 tane dikisim oldu ama iyiki normal dogum olmus simdi hic gobegim bile yok eski halime geri dondum sadece dikisler zorladi beni 😊😇 olsun kizima kavustum cok uzun oldu hakkinizi helal edin hic korkmayin sezeryan ya da normal dogum ikiside ayni ikisinde de aci oluyo ama cocugunuz cennet kokulunuz yaninizda oluyo onca aciya ragmen iyiki yapmisim seni diyorsunuz hepimize hayirli dogumlar diliyorum 🥰
mervegedik Kezibann Allah anali babalı büyümeyi nasip etsin canım. Darisi başıma inşallah 40 olduk gelen giden yok😅🤗
Zuhresule Kezibann gözlerim doluyor böyle okurken :) sağlıkla büyüt insallah Biz de 38 i bitirdik bekliyorum bir an önce gelsin diye. Merdiven inip çıkıyorum her gün :)
Prettymom Kezibann canım yere düşüyorsun da nasıl bakmıyorlar ya ben anlamadım yine o hastanene mi gittin. Hayırlı olsun analı babalı büyüsün 39 a girdim hala yok gelir inşallah bu gün yarın😂
Handankync Allah analı babalı büyütsün canım maşallah 😊darısı bekleyenlere inşallah bende 38+2 bekliyorum heyecanla 🤗
Kezibann hayatim 42 haftaya kadar bekleyebiliyor zaten o gelmek isteyince hemen oluyor hersey saglikla gelsin insallah 😊
Kezibann Zuhresule cok tesekkur ederim merdivenin cok faydasi oluyor bol bol hareket et 😊 ben 35. Haftama kadar calistim sonrada yatmadim hep hareket ettim rahim bi kac saat icerisinde cok iyi acildi
Misskokulumm Ayyy ne güzel Allah analı babalı büyütsün Rabbim size bağışlasın prensesi çok duygulandım yaa darısı bekleyenlerin başına 💕💕
Kezibann Misskokulumm cok tesekkur ederim canim benim 😍 allah herkeze saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Kezibann mervegedik hadi bakalim hayirlisi 😊 bol bol uyumana da bak simdi uyku haram bana 😂 gunduz uyuyor gece uyumuyor ve hep anneyi istiyor
Kezibann hayatim evet bende strese girmistim aglayip duruyordum ama oyle biseyki gelicegi zamanda durduramiyosun hemen geliyor saglikla gelsin onemli olan o 😊