zeynepikramom 25 haftalik hamileyim ve canım çiğ patates yemek istoyor güzel anneler ne yapmalıyım sizce 😕
Busranagme zeynepikramom mide rahatsızlığı olanlara çiğ patates suyu için diyorlar ye aZcık bısey olmaz
Tmy zeynepikramom Zeynep hanım ben hamis kalmadan önce bile arada yemeklik dograyinca azıcık tuz ekip ağzıma attığımı biliyorum İnan ☺Sen de bi parça ye biseycik olmaz Allah’ın izniyle canim ❤👼🏻🤰🏻
Handeaslan39 zeynepikramom benım arkadasım hamileydi yanımda duvar varya duvar cekti canım boyasını kopardı bir parça yedi 😏😏 çok cidddiyim bildiğin yedi 🙄
Haticeyildiz Handeaslan39 🤤🤤 cok sukur oyle abuk sabuk seyler istemiyorum duvar nedir sok oldum 😂😂 cig patates duvarin yaninda cok masum bisey en azindan gida 😀😀
Nrhnyc Handeaslan39 Esraerdgn95 şuan ikinci gebeliğim 37 haftaya girdim. İlk dogumum vajinal . Bunu da aynı düşünüyorum. Korkmaya gerek yok çok araştırmaya da.. herkes farklı yaşıyo çünkü. Olumsuz hiç birşey duymayın. Pozitif doğum hikayeleri okumanızı tavsiye ederim. Benim için çok etkisi olmuştu açıkçası. İkisi de zordur bence. Önemli olan psikolojik olarak kendimizi hazırlamamız pozitif düşünmemizz.. ilk gebeligimde doktorum gün verdi. 39+4 doğurdum. Suni sancı ile 4-5 saat anca sürdü çok şükür. Kolay dogumlar diliyorum hepimize 🤲 Rabbim bir avazda kurtarsın . Tüm isteyenlere de en yakın zaman da bu güzel duyguyu tattırsn inşallah 🤲🌸
Handeaslan39 Haticeyildiz aynen öyle canım bir parça ye az bişey 🙂 Kadın bildiğin yanımda bir parça koparıp yedi 😂😂 üstüne su içti 😂😂
Handeaslan39 [bilinmeyen] aynen kuzum bence de hatta iyi misin diye sordum çok iyiyim dedı doktoruna söylemiş 😂😂
Handeaslan39 zeynepikramom kız valla yalan mı söyleyecegım bildiğin yanımda yedi 😂😂 valla bak 😂 Bildiğin aldı bir parça kopardı yedi 😂😂
zeynepikramom ayy yemiycem çok teşekkür ederim hanımlar ama vazgectim ayrica abuk subuk sey degil benimki isteyebilir olabilir yani her hamilenin cani degisik bisey ister olmadik neyse cok sagolun 😉
Haticeyildiz zeynepikramom ben senin icin demedim abuk sabuk diye yanlis anlama canim duvar yiyen arkadas icin dedim patates ister insanin cani olabilir 😀😀
Handeaslan39 Demirgonca işte bilmiyorduk bana diyor aseriyorum ben şoka girdim tabi 🙂 Sonra doktora gitti tahlil falan yapıldı 🙂
Tmy [bilinmeyen] ilahi sen Nilay 😍bazen yazılarını okuyunca katıla katıla gülüyorum çok üzgün olsam bile ☺Sen çok yasa e mi ❤😘😍😂