Fatmanuurcelik Merhaba kızlar 10+2 deyiz şuan çok azıcık bi göbeğim çıktı son bi kaç güne kadar yüzüstü yatabiliyordum rahatsız olmuyordum ama bi kaç gümdür yattığım zaman resmen bişeyler batıyo içerde sancı giriyo gibi oluyo sağa sola dönünce normale dönüyor. Sizde de oluyor mu acaba bu bundan sonra yüzüstü yatamayacağım galiba en azından bi kaç hafta daha yatabileceğimi düşünüyodum
Hulyalp Fatmanuurcelik vucudun tepki veriyorsa yatma canim. Alistir kendini yan yatmalara. 25de sonra da sirt ustu yatmak zararli
Mlssa Fatmanuurcelik Ben 20.haftaları bulur diye düşünüyordum ama 14.haftada birden karnım çıkınca genel olarak hep yan yatar oldum canım..Bazen derin uyku hali ile yüzüstü yatıyorum,rahatsız olup uyanıyorum yan yatıyorum.Alışmamız lazım🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mervezngn Fatmanuurcelik önceki gebeliğimde tam üstüne yatamasamda hafif sağ solla 6 aya kadar yatmıştım. Bunda 15.haftadayım suan rahatça yatıyorm batma hissi yok
feyzaa34 Fatmanuurcelik bende 18 haftalığım canım bende de göbek var ama yan yatamıyorum 😂😂 diğer türlü yattigimda bendede biseyler batıyor 😔
Fatmanuurcelik Hulyalp sırtüstü zaten normaldr bile yatamıyorum ben ya hep yüzüstü yada sağıma dönük yatardım ama işte bi kaç gündür sağ sol farketmiyor 😂 erken başladım rahatsız olmaya 🤦🏻♀️
Fatmanuurcelik Mlssa Aynen öyle bu gece çok uyandım bi şekilde olacak ama nasıl bilmiyorum geceleri de rahat uyuyamıyorum niyeyse çok sık uyanıyorum
Mlssa Fatmanuurcelik İlk karnım büyüdüğünde ben de öyleydim canım sürekli uykum bölünüyordu asla düzgün uykuya dalamıyordum..ister istemez zorlanıyor insan ama karnın büyüdükçe sen de alışıyorsun merak etme..😌