Dilara338 Ben 8 haftalik hamileyim ve Yeni Yeni sabah bulantilarim basladi hergün Israf ediyorum nerden baksaniz bunu nasil önleyebilirim?
Mecvll Dilara338 tuZlu kraker ye ben öyle yapmıştım doktorum önerdi sıklıkla mide bulantın oluyorsa doktoruna görün ilaç versin bulantı ilacı gerçi benim onunla bile geçmemişti ama her insan aynı değil tabi
Fatma44 Dilara338 benim bende ayniydim ilaç kullanıyordum ama o bile fayda etmezdi.kraker leblebi mideyi bastırır demişlerdi bana etkisi olmadı inşallah sana olur.4ay ben bulantı çektim limon biraz bastırdı son zamanlarda.
mdnkrdmr Dilara338 sabahları bas ucunda kuru ekmek tuzlu kraker beyaz leblebi gibi seyler bulundur. Sabahları yataktan kalkamadan onu ye ve 10 15 dk daha yat inşallah bulantıların gecer 🙏😇
MENUR Ben bulantılarımı turşuyla çubuk krakerle bastırmıştım canım ama sende faydası okur mu bilmiyorum 🤔
GKBR2 Doktorum bana tam buğdaylı ekmeğe beyaz peynirli tost yapmamı söyledi ben onu yiyorum bana etki etti ilaçta kullanıyorum. Umarım sizede etki eder.
Handegunas Önlemek pek mümkün değil 😅 4 ay kustum şimdi geçti çok şükür. İnşallah sizin kısa sürer 🙏🏻❤️
elnare Kizlar benim bulantim bugun durduq yere kesildi daha 6+4 olduq bugun.cok korkuyorum.Bawina gelen varmi?
Dilara338 Peki cok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim :) Ben bulantısı olan kusanların kız çocuğu olur diye duymuştum aslı varmı