AyEr Merhaba guzel anneler 🥰 28 haftalık gebeyım erken dogum rıskım var bu sabah adet agrısı gıbı agrım var belımden kasıklarıma vuran ve bebegım hep sag tarafa toplanıyor ne yapmam lazım lutfen bılgı verırmısınız?🥰❤️
Candaan AyEr Rabbim vaktinde zamanında kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah bol bol dinlen kendini yormamaya çalış bol bol su iç
Atlarlayasayan AyEr doktorunuza sorun kimse uzman değil ki burda kafadan dolma bilgiler daha fazla zarar verebilir bence.
Denizanne AyEr AyEr canım riskinde varsa kesinlikle doktorunu ara eğer doğum ve benzeri bişeyse erken teshis olur dikkat et kendine 🙌🏼
AyEr Denizanne hayır canım dedıkı dınlen bolca su ıc gecmese gel dedı senınde kasılmaların agrıların oluyormu
Denizanne AyEr henüz hiç olmadı yalancı sancı olur diyolar o da olmadı canım. Ama işte bende de olursa bilgili olayım diye herkesin yazdıklarını büyük ilgiyle takip ediyorum
Seydos Ben de 28 haftaligim canım olmadı bu şekilde ağrılarım riskin olduğu için dikkat et yat kalkma hiç bol su iç Rabbim sağ salim kucağına aldirsin inşallah
AyEr Denizanne ben cok zor bır hamılelık gecırıyorum doktora gıdersem daha acıklayıcı bılgı verırım canım