Esraabrklu Kızlar benim şimdiye kadar bu sorunum yoktu .hamilelikten önce de yoktu hamileliğinin şu anına kadar da yoktu yarın 38 oluyoruz ama bugün saçlarımda kepek çıkmış acaba nedendir hamilelikle bi ilgisi var mıdır??
YazCilegi Esraabrklu Hamilelikle ilgisi var mıdır bilmem ama kepek hakkında benim bildiklerim ; şampuan değişikliği,saçlarınıza uyguladıgınız kremler,duş ta iyi durulamama bir de saçları ıslak toplamak. Bunlar kepek yapar
Elfibrhm2609 Esraabrklu kepek ile hamileliğin ne alakası var anlamadım bilemedim şimdi 🤷♀️ ama canım belki de şampuan değişikliği krem felan kullanıyorsan onlardan olmuş olabilir 😍😍
Esraabrklu YazCilegi şampuanım aynı hep.herhangi bişey de kullanmıyorum.saclarimi hep kurutuyorum da ama dediğin gibi hafif nemli ister istemez kalabiliyor.belkide ondandır sanırım
YazCilegi Esraabrklu Kurutmak demişken saç kurutma ısısında kurutun mutlaka. Fön gibi yüksek voltajda değil 😌
Esraabrklu Elfibrhm2609 ya ne biliyim etrafta hamilelikte çıkacak sorunları saçma şeyleri o kadar çok okudum ki bu da hamilelikten olabilir mi acaba diye düşündüm 😂 Delireceğiz sonunda
Elfibrhm2609 Esraabrklu buna bak katılıyorum her kafadan bir ses çıkıyor insan artık psikolojisi bile etkileniyor inan ki şu da mi hamilelikten bu da mı hamilelikten oldu diye 🤷♀️
Elfibrhm2609 Esraabrklu 37 haftalık canım bilmiyorum ki durdu benim kız🤣 ne şancı ne ağrı var kaç gündür ağrı şancı çekiyordum bir tane kalmadı dün kontrolde nstde de şancı da çıkmadı ağrı da 🤷♀️ doktor kullandigim ilaçları bırak dedi şancı olursa gel bekleme doğumunu baslaticam artık dedi an tik yok anacim🤣 olsa hemen uçacağım😁😁
Esraabrklu Elfibrhm2609 çatı muayenesi yaptın mı hiç . Ben hiç yapmadım ama çok korkuyorum ya catın dar normal yapamazsin derlerse diye 😊😊
Esraabrklu Elfibrhm2609 bizde doktorun dmeesine göre yarin 37 bitiyor 38 e giriyoruz ..öyle dendi.dur bakalım 😊 Herkes bişey diyor.her doktor ayrı konuşuyor kimine göre hareket ediyim bilmiyom artik
Elfibrhm2609 Esraabrklu evet canım 35 haftada baktı doktor hiç acımadı da benim nisan gelmişti o yüzden baktı 1 cm açılmam başlamış ama şuan sabit
Elfibrhm2609 Esraabrklu ay ben dayanamıyorum canım ya artık nefesim kesiliyor sanki yürürken bile zorlaniyorum