AAyssee Gull9186 ilk zaman zorlandim alamadi agladi baya ama bunu kullaninca biraz uc yapti emdikce de uclaniyor smdi rahat alabiliyor on iki gun oldu
Gull9186 AAyssee bende hiççç yok bende alıyım o zaman markası ney birde e bebekte var mı ? Göğüs kremi kullanıyor musun hangi marka aldın ?
PrensesimDoga AAyssee peki çok teşekkür ederim bende yarın son eksiklikler için alışverişe çıkıcam da alıp doğumdan bir kaç gün önce kullanayım 😊🌸
flybrs BFerayeY ben cok gerekli görmediö onun yerine göğüs ucları var onlardan aldım yara olmasın dye
PrensesimDoga AAyssee tamam 30 haftalık olduk şu an öyle ağrıyor ki göğüslerim ve yanıyor ki yanlışlıkla dokunsam acıyor 🙄 başlayayım alıp sağ olun 🌸
Oyaaaa BFerayeY markası mycey canım ben göğüz Kalkan’ını 110 tl ye almıştım mother çare mağazada 45 liraya gördüm yakınında varsa bakabilirsin ama mycey inceledim gram fark yok için rahat rahat alabilirsin 🌺
AAyssee Gull9186 Al canım ozaman plipsh avent gogus kalkani ismi Krem de aldim lansinoh gogus ucu kremi
anneeylul Bana da yardimci olunuz lutfen.. Simdi en bastan gogus kalkani ve gumus kapak arasndaki fark nedr? Hangisi ne ise yariyor? Ilk gebeligim tecrubesizim haliyle.. smdiden tesekkurler😊