Ebru26 Bugun nstye girdim 20lerde sancı cıkıyordu sonra bi sızlama hissettim. Baktım 60lara cıkmış böyle rakamlar indi cıktı falan. Şuan evdeym bugun farkettim de o sızlamalar cok oluyor. 36.haftada sizlerde nasıl durumlar
Oznur Ebru26 Sıralı değilse yani 10 15 dakikada bir sancı gelmiyorsa yalancı sancıdır o dikkatli ölç sancını açılman olabilir benim gibi
Ebru26 HalisEbruoban sancın cıkmış dedi sadece. Ama bu sancılarla şu zamana doğurursun gibi bişey demedi
HalisEbruoban Ebru26 bende 37 + 3 bugun gıttım bu gunde dogura bilirsin iki hafta içindede dedı ama bi sorun olmaz 36 haftadan sonra dogan bebeklere küveze bıle gerek kalmıyo dedı yanı canını sıkma benımde sancılarım var ama bu bı sorun yada dogum olacak anlamına gelmıyomus ve artık son zamanlarda sancıların olması normalmıs
Lidya Bebek karnımda çok sık kendini bi tarafa topluyor ve çok canımı acıtıyor diye doktor bi nst ye bakalım dedi bugün,nitekim baktık ta 😂 ama rahimde bi kasılma yok tamamen bebekle senin aranda,aranızda hallediceksiniz artık dedi.
Ebru26 Lidya o bana da oldu 2hafta önce dr dedi nst cek diye ben cektirmek istemedim o gün cünki doğum sancısıyla alakası yok cocuk sanki karnında yan dönüyo dimi. Ağlıyodum o kdar can yakıyo ki. Geçti ama daha olmuyo.
Lidya Ebru26 her gün Ve defalarca oluyor bazen acının verdiği kasma hissiyle gözüm kararıyor,soluk soluğa kalıyorum ağzım dilim kuruyo anlatamam ki