Kiymetyakutt 33haftalığım dün gece biraz mukus tarzında akıntım geldi ve bugün adet olmuşum gibi biraz daha şiddetlisi ağrım var belimde ve kasiklarimda yaklaşık 3-4 saattir aynı sancı devam ediyor duş aldım ise yaramadı sol tarafa yatıyorum hep aynı ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum ve korkuyorum 😔
Tuanam01 Kiymetyakutt Kız kanamam var diyon az çok ne farkeder hadi canım çantanı al doktora git hemen bekleme güzelim sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏
Merius canım bence ufaktan bi hastaneye git sen hem senin için rahat etsin hem bebiş riske girmesin hayırlı haberlerin olsun inşallah 🧡🧡🧡🙏🙏🙏🧡🧡🧡
Momymomy41 Canm ben de bi kaç hafta önce ağrıyla gittim nst de hiç bişey çıkmadı çok utandım boşuna pimpirik yaptım diye geçen akşam yine ağrım vardı gitmedim konusu oldu annemlerle falan otururken nazlı mız mız gibi hissediyorum dedim yengem doktor o kadar kızdı ki saçma sapan konuşma en ufak tereddütün olduğunda gideceksin hastaneler o yüzden var sonra eyvah para etmez dedi biz de 36. Haftadayız şimdi daha dikkatliyim