Haticef_rat Merhaba hanımlar ben geçen sene bir doğum yaptim bebek 7 aylıkken hamilelik sonlandırıldı sipina bifida ve hidrosefali vardı folik asit eksikliğinden olduğu söylendi ve şimdi tekrar gebe olduğumu öğrendim ilk bebeği benim gibi olup ikincisi sağlıklı doğan arkadaşlar var mı acaba çok endişeleniyorum
ayseozbek Haticef_rat dua edin Allahın izniyle sağlıkla alın inşallah kucaginiza🙏 7.aya kadar dr lar farkedemedi mi ? 😓
Muciz_em Bnde 7 aylik hidrops dan bebeklerimi kaybettim simd tekrr hamileyim szi oyle iyi anliyorum ki hergun aynı korku ile yatıp kalkiyorum
Haticef_rat Evet çok zor günler geçirdim hastanede yaşadıklarımı bir bilseniz inşallah allah birdaha yaşatmaz bizlere ama tedirgin olmamakta elde değil
Haticef_rat Doktorlar hiç bişey söylemedi son onda farkettiler halbuki doğduğu zaman herşey çok açık ortadaydı ama zaten ilerleyen zamanlarda farkedilen bir hastalikmis
Muciz_em Hidrosefali de süreç nasil ilerliyor bilmiyorum ama hidrops da tedavi yok sebebi bilinmiyor bilinmediği icin tedavi edilmiyor onda sadece kafası sis oluyor sanirim hidrops da bütün vücut nerdeyse :( bnde oyle aylarca su gözümden yaşlar dinledi Insallh rabbim bu çocuklarımı zi sag salim kucağımza almamızı nasip eder da ne kdarlik hamilesiniz
Haticef_rat Boossgrl ben normal muayeneme gittiğimde bebegin kafası büyük hemen ameliyat olabilr dediler başka bir hastaneye gönderdiler orda herşey çıktı perinotoloji bölümünde