Minikmucizemibeklerkeen Bayanlar iyi geceler öncelikle, 39.haftamizdayiz 2 cm acilmam ve nst de düzenli sancilarim var ama ben hissetmyorum,doktorum sıklasmasnı bekle dedi. Beklyorum ama agrilarim cok fazla bugünde nst icin aksam acilde daha kanala girmemis dedi ebe bu sekilde nasil ilerler acaba acilma arttikca mi girer kanala yoksa dogum kanalina girmeden dogum baslamazmi ?? aklım hep dogumda artk hicbisey dusunemyorum.. 🤦🏻♀️
EslemOrhan Minikmucizemibeklerkeen Canım bazı bebekler doğum esnasında da kanala girebiliyo. Sıkma canını. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.
hunilimom Minikmucizemibeklerkeen komşumum kızinin cuma günü sezeryan vardı bebek dönmemiş dediler dediler canım pazartesi normal yolla doğum yaptı son ana kadar bebeklr kanala da giriyormuş donuyorlarmisda için o ferah tut
Minikmucizemibeklerkeen EslemOrhan insaallah ya , cok tesekkr ederim hepimiz saglkla vaktinde kavusalim 🤲
Minikmucizemibeklerkeen hunilimom insaallah hayrlisiyla bizimkide dogar, beklyoruz boyle beklemekde sıkıcı artk dogsun diye diye 🙈 son gunler bitmiyo resmen
hunilimom Minikmucizemibeklerkeen bizimde 45 gün var bizdede aynı yaa sanki hep aynı günler daha simdiden